86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Upravo sam pojela neku odvratnu bananu. Sto je nisam bacila posle prvog zalogaja!? Kao deterdzent za sudove... Sta li su ubrizgali u nju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....cek dok se uhodas neces ni da primecujes da li ti nesto fali
- - - - - - - - - -
...odoh da grejem corbu da rucam....
![]()
Samo mi je zao sto je onaj spa ispao njesra zbog guzve, ovako je super ali mora se pazi kad se ide, il radni dan il vikend samo nocno kupanje
Sledeci put cemo na nocno, pa da se nauzivam....ono brate legnem u djakuzi zatvorim oci i samo cujes ciku vrisku dranje.....ma mars bre....krenes plivas ono derle neko pliva popreko tacno sudar, nije ga niko naucio da prati liniju kretanja sa ostalima![]()

![]()
Samo mi je zao sto je onaj spa ispao njesra zbog guzve, ovako je super ali mora se pazi kad se ide, il radni dan il vikend samo nocno kupanje
Sledeci put cemo na nocno, pa da se nauzivam....ono brate legnem u djakuzi zatvorim oci i samo cujes ciku vrisku dranje.....ma mars bre....krenes plivas ono derle neko pliva popreko tacno sudar, nije ga niko naucio da prati liniju kretanja sa ostalima![]()

zamisli kako je nama koji smo s decom 24/7![]()

...pa da prilagodis sebi i super...
...mozda i jeste ali se deca u igri zaborave![]()

Boze me sacuvaj
A cemu to podstakivanje da vriste? Ja sam naucena da se na javnom mestu ne vristi hbt imaj osecaj da postoje i drugi ljudi, aman vaspitavajte to bre
- - - - - - - - - -
Ma ko voli decu nema problem nikakv to mi je jasno, ne smeta, vidoh i juce, ja pizdim a druga strana ni ne primecuje sve to
Meni smeta, ja sa decom nemam kontakt u rl, imala bih da hocu od rodjak i prijatelja ali necu, tako da nisam sa decom u kontaktu i mozak mi nije naviko na te frekvencije i sve sto ide uz njih.... plus ih ne mirisem, pa kad sve to iskombinujes onda dobijes nadzak babu metlu![]()
....e prava si nadzak baba....qq qq ...ja volim decu ali ne dozvoljavam da mi se vristi nad glavom niti skace po istoj...red se mora znati...

Moco, to su bi-vajring zvucnici, znaci posebno ulazi za low a posebno za mid/high. Obrati paznju, da li imas takvo pojacalo.
))))

i ja ne volim ciku i vrisku dece... ali moja deca to nikako da uklavire...
- - - - - - - - - -
ovi moji se svadjaju i vriste stalno
- - - - - - - - - -
kao pas i macka, samo cackaju jedno drugo