Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako sam i mislila, moraću još neko vreme da sačekam pa ću i ja da se ertujem a la bibisijevski :zplez:

nije skupo 100din je bilo, mozda sad nije ta cena ne znam
jedna kartica je gratis i doplata 100 din mesecno
ako oces na dva tva moras da otkupis drugu karticu za 1000din i ne znam kolko je mesecno onda, ja htela stavim i kevi al ona nije htela ne ume da barata onda kanalima na daljincu :lol:

ja cu dalje da tvrdim da nema odmora na "odmoru" sa decom :lol: a vi kako god vam volja

sutnes bre to kod babe i dede nedelju dana i idete sami dusu da odmorite hbt

A ko tvrdi suprotno? :malav:
Znas ti ko ji zivci su potrebni za odmor sa njima... pomeranje granica... survajver... :lol:
Samo sto je najbitnije kako sebi u glavu smestis, ako resis da ce ti biti dobro, bice ti dobro... i dobro naucis da brojis... :lol:

A pravi odmor bi nam zaista trebao posle "odmora" sa decom... nadam se da cemo uskoro negde smugnuti na vikend, samo nas dvoje... :)

pre jeste
letos je propisala majcino mleko
ne znam sto reprizira sad po zimi :lol:
bacis to kod babe i ides da se odmoris a u pm 24/7 sa njima pa moze valjda dva puta godisnje po nedelju dana bez

- - - - - - - - - -

Znas ti ko ji zivci su potrebni za odmor sa njima... pomeranje granica... survajver... :lol:
Samo sto je najbitnije kako sebi u glavu smestis, ako resis da ce ti biti dobro, bice ti dobro... i dobro naucis da brojis... :lol:

A pravi odmor bi nam zaista trebao posle "odmora" sa decom... nadam se da cemo uskoro negde smugnuti na vikend, samo nas dvoje... :)

cista autodestrukcija to sto radis
al ti udri sta cu ti ja....dok shvatis sta radis sebi smislice nesto jace od rivotrila za takve pa ce da te srede :lol:

čim koristiš živce, to odmor nije...a pogotovo živci s decom

pre jeste
letos je propisala majcino mleko
ne znam sto reprizira sad po zimi :lol:
bacis to kod babe i ides da se odmoris a u pm 24/7 sa njima pa moze valjda dva puta godisnje po nedelju dana bez

- - - - - - - - - -

cista autodestrukcija to sto radis
al ti udri sta cu ti ja....dok shvatis sta radis sebi smislice nesto jace od rivotrila za takve pa ce da te srede :lol:
u bre metlo nije bas toliko kriticno... :lol:
Vise je po par malih nervnih slomova dnevno... :zblesav:
Jer se moji svadjaju kao pas i macka... i jer zimi oblacenje traje... :lol:
al prezivi se ;)
čim koristiš živce, to odmor nije...a pogotovo živci s decom

Pa nisam ni ocekivala dva crnca sa lepezama i koktel ispod palme... znala sam gde idem

- - - - - - - - - -

i sve to dok ti je krajičak oka uvek prema deci - da se ne izlome, da nešto ne polome, da se ne udave...****** ti to
Ma jok... kakav lom... nisu bebe...nisam ja panicar... pustim ih same, za sankanje i za sve...
Da lome... pa ne lome... moja deca nikad nisu nista slomila, casu itd... ne bi ih ni vikala i da slome ali nisu... zna se gde sta stoji...
A na bazen ih ne vodim... to je moje vreme :zaljubljena:

ma ok, čile...ako je to tebi odmor meni je drago
A sta je u globalu za sve nas? Odmor za decu? A.za nas promena? Moze? :lol:
Pa šta sada da radi? Da ih podavi? Da ih ne vodi na planinu/more dok ne budu imali 10 godina?
Volim ja da odem sama sa muzem... ali ne mogu ako prvo njih ne odvedem, grizla bi me savest.
meni bi bilo dosadno sama da sam na bazenu a da mi je partner negde drugde :aha:
pa sto puta je zanimljivije maltretirati ga u bazenu, kvariti mu aerodinamicnost pri plivanju :zper:
A jos sto puta zanimljivije ako on cuva decu a ja u miru i tisini plivam i uzivam :)
ne naravno, samo kažem da to nije onaj pravi odmor kad su sitna deca oko tebe
Imamo li izbora?
Jel bi im ti uskratio planinu i more?
Mislim, medo je vec bio deset dana ovde... ali mala nije... prosto je greota ne dovesti ih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back