Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja sam spavalica ne prija mi bas malo sna.... Al sad ce spa pa cu zaspim u djakuziju :lol: Ako me nema zaspala sam i udavila se :lol:

...opet si negde odperjala, m? ako uzivaj....neces se udaviti taman fino pa ces posle da spavas kao beba :)

- - - - - - - - - -

Ja idem u prodavnicu,oftamolog dolazi da radi do 1. Prosli put sam bila u drugoj radnji,imaju aparat,al mi tip nije licio na dr

..pa to, mnogi su kao nesto priuceni da rade na tim aparatima, i onda bas nisam nesto sigurna u njihovu procenu dioptrije....

...meni je za sve muka kad moram da biram nesto, a ima vise od 3 proizvoda ili oblika ili boje i sta vec....totalno se sludim, i onda moram da odem i dobro razmislim
sta mi je od toga najbolja varijanta....mada imam obicaj i da se zaljubim u neku stvar, pa mi je posle bzvz sto ne kupih odma nego mlatim kao trazim po radnjama nesto
bolje, povoljnije i tako...a sve dzaba jer se vratim i kupim tu prvu...ili nista...

- - - - - - - - - -

...kad idete za novu dioptriju idete li kod oftamologa ili tamo u praodavnici naocara vam urade pregled i odrede....koliko je to sigurno tacno...

U prodavnici, to inace rade ti tehnicari. Nema potrebe za doktorom. Meni i cilindre lepo izmere

- - - - - - - - - -

Sad bi se neki ofalmolog slogirao da se skolovao 10 godina da meri dioptrijuz:mrgreen:

...ahaa...e pa dobro...onda cu da svratim u neku prodavnicu naocara pa da vidim kako stoje stvari...a treba i da biram okvir, al obecalo dete
da ce da me casti, pa mislim da cu to ostaviti za kad odem opet tamo :)

Tamo ti je skupo,znam po crnogorcu,svaki put se zaprepastim kad kaze koliko je platio
U bg mozes za 2000 ili 2500 da kupis preko popusta,samo pratis
Greota je da ti dete placa pet puta najmanje vecu cenu

Tamo ti je skupo,znam po crnogorcu,svaki put se zaprepastim kad kaze koliko je platio
U bg mozes za 2000 ili 2500 da kupis preko popusta,samo pratis
Greota je da ti dete placa pet puta najmanje vecu cenu

...isla sam preko popusta i jako je suzen izbor, nije na popustu sve sto je u radnji....a nije bas tolika razlika u cenama to on malo preteruje...pritom ona ima
popuste jer svi iz familije kupuju na jednom mestu i znaju ih pa im uvek dodatno daju snizenje....i sto mi je greota pa nema ona pet majki nego jednu :cistinaocare:

...opet si negde odperjala, m? ako uzivaj....neces se udaviti taman fino pa ces posle da spavas kao beba :)

- - - - - - - - - -

..pa to, mnogi su kao nesto priuceni da rade na tim aparatima, i onda bas nisam nesto sigurna u njihovu procenu dioptrije....

Nisam, u bg sam, nego nasla sam jeftin spa i ovde samo je u pripizdini al nema veze idemo da probamo....kod mene u centru deru

Tema lakiram nokte u cekaonici :lol:

• Podržavam
Reactions: Tol
Nisam, u bg sam, nego nasla sam jeftin spa i ovde samo je u pripizdini al nema veze idemo da probamo....kod mene u centru deru

Tema lakiram nokte u cekaonici :lol:

...jel blize meni ili ne, to me sad zanima :)

...dosla sa pijace, pa mogla bi i ja da lakiram nokte, ali cu to posle rucka.....sad malo da citam sta ste pisale dok sam bila napolju...

- - - - - - - - - -

...sve sam zivo otvorila i opet mi vruce, a pada kisa lepo je samo kad ne duva nista....

Izljubih moju dr, srce moje, kad me videla jao odusevila se, reko ovo su mi stare farke na meni od pre, vice pa to to ste vi odlicno, reko da ovo sam ja, jel drzite dijetu, ma kakvi trpam sta stignem u sebe samo lek radi, bravo bravo vice :srecna:
Spomenik cu da joj dignem :heart:

Afro sad cu ti sibnem link na fejsu

Izljubih moju dr, srce moje, kad me videla jao odusevila se, reko ovo su mi stare farke na meni od pre, vice pa to to ste vi odlicno, reko da ovo sam ja, jel drzite dijetu, ma kakvi trpam sta stignem u sebe samo lek radi, bravo bravo vice :srecna:
Spomenik cu da joj dignem :heart:

Afro sad cu ti sibnem link na fejsu

..super za tu doktorku, radi li ona negde u drzavnoj ustanovi?

Vratili se iz mone... malena se izdjipala... medo gledao crtani... njega igraonica ne zanima :lol: mi pili kafu...
U medjuvremenu sunce izaslo... prelep dan... prelep... prosetali, uzeli rucak, rucali... uspavala malenu i sad cu da nam sipam vino...
da hoce i medo da zaspe ali nece :lol:
Sutra ujutru opet plivanje... :zskace:

Kad se malena probudi opet setnja... pa ih vodimo na predstavu Masa i meda... :)

Jutros padala kisa... oblacno... dan nije obecavao... ali samo treba mico vjerovat... i ispao prelijep dan... :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back