Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sta bi on, da nije tebe. :rotf:

si videla, ni od razvedenog ne mogu da se otresem :rotf:
a lepo sam mu rekla nemoj se zatalebas jos ti rano jos si sirov, daj malo oduska sebi, prrcaj tamo u tom plovecem jjebarniku, ne budala ce da upadne u klopku one male :roll:

- - - - - - - - - -

...idi na Temu Zhena u slici...pa pogledaj poslednju shto okachih...crtezh je u pitanju...mozhda se poistovetish...:)

carski :rotf:
pa ono nije da si omanuo

si videla, ni od razvedenog ne mogu da se otresem :rotf:
a lepo sam mu rekla nemoj se zatalebas jos ti rano jos si sirov, daj malo oduska sebi, prrcaj tamo u tom plovecem jjebarniku, ne budala ce da upadne u klopku one male :roll:
- - - - - - - - - -
carski :rotf:
pa ono nije da si omanuo
Kad sam ja pricala bolje rodi dete, ti se uzasavala...eto ti sad dete da brines brige, a nisi ga ni rodila. :lol:

meditiram,.. plandujem,.. sa merakom,.. alii,.. baš - baš,.. biti voljen, znači,..
ali voleti je svee,............................... dovoljno,..
Na koncu (surove) jave,.. konačno pronađen u svom snu,.. večnog sanjara : ) ,..
,..
..................u potpisu,.. takav mi (ti) je horoskop,.. u potpisu: Ovan-Strelac - mesec u Lavu,.. (translat: živa vatra - vulkan,.. a ti gledaj šta češ :) .. )

Lepo je nego sta :D
Ja spavala dva sata ukupno, al veseloooo :lol:

..da :)
..popila caj, pa doruckovala....sad moze i kafica :kafa:

..i dalje sam u krevetu i ne pomisljam danas da menjam prostoriju...mada ko zna ima vremena dug je dan :D

..ali si se zato provodila nocas..eeee mladosti kad se samo setim kako sam iz grada isla pravac na posao pa oko podne pravim plan kako da stignem
kuci da se "brzo" odmorim, pa opet da idem negde....kad se setim nikad nisam bila umorna...adrenalin, sta li je...

Ja moram danas kod opticara po novu dioptriju.a glava me boli od onolike ponude naocara,ja bih najsretnija bila da mi odrede dioptriju i stave u neki ram,a ne da sama biram.za nas vage to je smrt

- - - - - - - - - -

Koliko ja vidim na slici jako malo kupaca

...meni je za sve muka kad moram da biram nesto, a ima vise od 3 proizvoda ili oblika ili boje i sta vec....totalno se sludim, i onda moram da odem i dobro razmislim
sta mi je od toga najbolja varijanta....mada imam obicaj i da se zaljubim u neku stvar, pa mi je posle bzvz sto ne kupih odma nego mlatim kao trazim po radnjama nesto
bolje, povoljnije i tako...a sve dzaba jer se vratim i kupim tu prvu...ili nista...

- - - - - - - - - -

...kad idete za novu dioptriju idete li kod oftamologa ili tamo u praodavnici naocara vam urade pregled i odrede....koliko je to sigurno tacno...

..da :)
..popila caj, pa doruckovala....sad moze i kafica :kafa:

..i dalje sam u krevetu i ne pomisljam danas da menjam prostoriju...mada ko zna ima vremena dug je dan :D

..ali si se zato provodila nocas..eeee mladosti kad se samo setim kako sam iz grada isla pravac na posao pa oko podne pravim plan kako da stignem
kuci da se "brzo" odmorim, pa opet da idem negde....kad se setim nikad nisam bila umorna...adrenalin, sta li je...

Joj ja sam spavalica ne prija mi bas malo sna.... Al sad ce spa pa cu zaspim u djakuziju :lol: Ako me nema zaspala sam i udavila se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back