Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a znas sta je najtuznije, sto ni jedan od tih 24 nece prici ni jednoj od ove 4
strasno kolko su ljudi postali cudni, niko nikome ne prilazi po klubovima....bas gledam po klubovima i svuda je isto....gledaju se medjusobno ali ne prilaze

sto bi se drndali
jel ste lepo reklo da volite da se nadmecu oko vas
oce qurrc
ne treba ni da ih gledaju nek sljaste samima sebi yayare

a znas sta je najtuznije, sto ni jedan od tih 24 nece prici ni jednoj od ove 4
strasno kolko su ljudi postali cudni, niko nikome ne prilazi po klubovima....bas gledam po klubovima i svuda je isto....gledaju se medjusobno ali ne prilaze

Gde da im pridju kad su njih 4 sa 4 muskarca. Treba jos u centru masovne tuce da se nadjem.
Ipak nije one dve sede zajedno. Starije zene imaju pedesetak sigurno. Ove druge tri su sa momcima. Da 25 prema 5 je u stvari preskocio sam dvoje za sankom.

sto bi se drndali
jel ste lepo reklo da volite da se nadmecu oko vas
oce qurrc
ne treba ni da ih gledaju nek sljaste samima sebi yayare

A zamisli da ustanes i pridjes nekoj od njih. Ala bi te ova preostala 24 lika gledala u fazonu 'vid pacenika dan te yebo':hahaha: Ja mislim da bi i muzika stala i konobari bi se ukopali a ljudi bi vireli kroz prozor. A ona bi naglavacke pobegla na vrata u suzama :lol:

Gde da im pridju kad su njih 4 sa 4 muskarca. Treba jos u centru masovne tuce da se nadjem.
Ipak nije one dve sede zajedno. Starije zene imaju pedesetak sigurno. Ove druge tri su sa momcima. Da 25 prema 5 je u stvari preskocio sam dvoje za sankom.

u tome je i fora treba da im ih preotmes
tako radio knele i gishka to su bili frajeri
upadnu u klub lupe decku samar a ribi lupe zvaku
da je sad takvih...

ali covece neke pevaju goooodinamaa... i sve su u gacama!!!

raja trazi
tako kaze sasa tata
samo ono sto narod trazi

- - - - - - - - - -

razmisljam kako bi muz i ja reagovali da nam cerka dodje u sorcu i stiklama i kaze da ide u grad.
moramo poceti da pijemo :lol:

resenje preselite se na planinu
jos da dovede nekog dzankija tabletomana a moze i ona njega da iskvari jel si razmisljala u tom pravcu
mnogi dobri momci su propali tako ne zna se ko je kvarniji
cuvaj sina,cuvaj cerku...

A zamisli da ustanes i pridjes nekoj od njih. Ala bi te ova preostala 24 lika gledala u fazonu 'vid pacenika dan te yebo':hahaha: Ja mislim da bi i muzika stala i konobari bi se ukopali a ljudi bi vireli kroz prozor. A ona bi naglavacke pobegla na vrata u suzama :lol:

gledala bi te ko poslednjeg pacenika i ona a i ovi drugi
a konobar im salje pice nije frka zna on za jadac kafana je u plusu
one ni ne taknu a ti platis
i tako njih 10
i posle kao jao pa hvala...i odlazi sa jedanestim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back