- Poruka
- 50.280
Jedna sa roze foruma se ispalila i nazvala me po starom niku sa ovog tokom neke rasprave na slicnu temu kao ovde sto je bila.Ja je pitam koja je ovde,a ona mi kaze da nije odavde.Ma da 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna sa roze foruma se ispalila i nazvala me po starom niku sa ovog tokom neke rasprave na slicnu temu kao ovde sto je bila.Ja je pitam koja je ovde,a ona mi kaze da nije odavde.Ma da![]()
Jedna sa roze foruma se ispalila i nazvala me po starom niku sa ovog tokom neke rasprave na slicnu temu kao ovde sto je bila.Ja je pitam koja je ovde,a ona mi kaze da nije odavde.Ma da![]()
sta je 15ml jjebem ti
3 kafene kasicice jel da?
ako me nema izvrnula sam se ko buba svaba od prekomerne doze![]()
sta je 15ml jjebem ti
3 kafene kasicice jel da?
ako me nema izvrnula sam se ko buba svaba od prekomerne doze![]()
Jeste, tri kašičice....
Ali zar nemaš kašičicu uz sirup? Kafenih ima raznih, ipak....
Najbolje ti je da drmnes tri vinjaka da bi proverila koliko je 15ml..
insekticid
ma mukodin sirup
bolje neku kajsiju ili dunju,
em lep (miris) i ukus,
plus, i raspolozenje ode na turbo![]()
ima kasisicica, jedna je 5 ml, znaci tri, ubodoh ga....
nista to ne mogu to da progutam kolko mi gadno
jedino votku al onako pederski je maskiram nekim sokom ....sta cu kad sam pederr![]()
Mrzim mukodin sirup, tera te da kašlješ, dok ti oči ne ispadnu.....![]()
nista strasno,
i ja sam lezbica![]()
eto vis, sve me razumes, muke naseaj paradiramo
nista to ne mogu to da progutam kolko mi gadno
jedino votku al onako pederski je maskiram nekim sokom ....sta cu kad sam pederr![]()
nista strasno,
i ja sam lezbica![]()
nije to originalno,
ofucano bre, ima lepsih varijanti![]()
cuti skidam se sa slatkog... jos imamo sranja od paketica... uzas... deci je sve zabranjeno i ni ne traze... dobri su, ne mogu reci za slatkise i ishranu nista... tu slusaju...pih piccko
ja imam zelju u inat gej populciji da mi strejt izvedemo paradu, pa kad je bal nek je maskembal bem mu misa![]()