Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hbt ovaj moj tinejdzer samo zdere, po ceo dan punim cinije raznim djakonijama i sve brise
Aman dete daj padni u neki bedak, zaljubi se nesrecno februar je, il padni u zimski san, aman sve pojede po kuci hbt :rotf:
A nista se ne vidi, samo dziglja, sad je sva krakata

Mism, ako jede sve ono sto tebi ostane... nece skoro napolje. :malav:

Kamo srece, ne gospoica ima instancan ukus, gurme gold, felix, wiskas, cista piletina govedina svinjetina, samo da je raznovrsno, taman posla istu stvar ceo dan da jede..... sva je na majku :lol:
Das joj salamu pogleda te u fazonu jesi ti normalna da jedem te nitrite :rotf:
Ta kvalitetnije jede od nas dvonoznih ukucana

- - - - - - - - - -

kakva mackica
ja bi joj dao sve aj dovedi je
al znam da ne voli da seta jbg
cek....

Lepotica na majku, sta ti je genetika :malav:

Kamo srece, ne gospoica ima instancan ukus, gurme gold, felix, wiskas, cista piletina govedina svinjetina, samo da je raznovrsno, taman posla istu stvar ceo dan da jede..... sva je na majku :lol:
Das joj salamu pogleda te u fazonu jesi ti normalna da jedem te nitrite :rotf:
Ta kvalitetnije jede od nas dvonoznih ukucana
- - - - - - - - - -
Lepotica na majku, sta ti je genetika :malav:
Sto joj ne kreiras nalog ovde? :lol:

Divna je, ako hoćeš baaaš da je počastiš kupi joj u pet centru jednu kesicu ili konzervu Shesir (organska hrana). Malo je skupo, ali videćeš šta je mljackanje i oduševljenje

Ti meni zelis bankrot :lol: Malo sto doruckuje gurme ruca mlevenu govedinu uzina wikas vecera felixa ponocni snek krilca....
Jos i organik da joj kupujem :rotf: A ja da se trujem sa 22 puta prskane jabuke jeli

- - - - - - - - - -

daj mi tu machku brez:)

Svi bi metlinu macku :malav:

Kako kenjjam, hbg terapija protiv bola, imajte razumevanja il cu da ujedam od bola il da me zabavite :lol:

I ja bih nešto novo da vidim. Evropa mi dojadila, ne mogu očima da ih vidim više. I sve je isti đavo.
Hoću nešto drugačije. Ali za to bih morala nekoga da ukokam, od ove plate se ne može.
E a ja bih u toplije krajeve... celo vece gledam snimke sa bora bore i hranim dusu... :)
Koristim pms kao izgovor da dokrajcim Linoladu :lol: i to ovako kasno.
jao linolada... mmmm... a ja nemam u kuci nista... sve neke cokolade sa tofitom i karamelom a ja to ne podnosim... ili one suve kekse... napolitanke itd... bljak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back