Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
schesir-cat-tuna-with-shrimps-in-broth.jpg

Nije plaćena reklama.

Ako ne kupiš mački imaćeš buru u ušima još 5 dana:zelenko2:

ova mala se opet upiskila... i to na bracni... :bum:
Jos ja sva odusevljena vicem muzu... dodji da ih vidis kako spavaju... a oni kao sardine se namestili... :heart: i krenem da je prebacim u krevetac a ono mokro... a u 3pm... presvlaci nju, posteljinu, jorgan, sve mokro... :roll: jbm ti eserihjju da joj ***** mater... od letos je nije imala i sad opet... ako sutra bude u urinokulturi tacno cu da popizdim najstrasnije :mmmm:
a mozda je od probiotika, dala sam joj pred spavanje jos je naterala casu vode da popije...
odustacu od puta... od svega... aaaaa ...
Sad sam ubacila sav taj ves u masinu i cekam da opere pa da sirim... a gde cu upisan jorgan da rasim ne znam

ova mala se opet upiskila... i to na bracni... :bum:
Jos ja sva odusevljena vicem muzu... dodji da ih vidis kako spavaju... a oni kao sardine se namestili... :heart: i krenem da je prebacim u krevetac a ono mokro... a u 3pm... presvlaci nju, posteljinu, jorgan, sve mokro... :roll: jbm ti eserihjju da joj ***** mater... od letos je nije imala i sad opet... ako sutra bude u urinokulturi tacno cu da popizdim najstrasnije :mmmm:
a mozda je od probiotika, dala sam joj pred spavanje jos je naterala casu vode da popije...
odustacu od puta... od svega... aaaaa ...
Sad sam ubacila sav taj ves u masinu i cekam da opere pa da sirim... a gde cu upisan jorgan da rasim ne znam

a sta ces sa dusekom :zima:

a jesi ti nju vodila na malo sire analize, da se nadje razlog sto ta kucka od bakterije toliko voli da bleji kod nje...?

a sta ces sa dusekom :zima:

a jesi ti nju vodila na malo sire analize, da se nadje razlog sto ta kucka od bakterije toliko voli da bleji kod nje...?

Dusek osusili fenom... sreca u nesreci vecina na mom jorganu :lol: i tacno je izmedju nas...
Nisam. Tj.jesam kod nefrologa, na UZ bubrega. Ali oni svi imaju procedure ... i olako bi je na scintigrafiju a dva lekara(jedan pedijatar, jedan strucnjak za UZ) su mi rekli da oni svoje ne bi vodili, drugim recima da ne vodim, jer je ogromno zracenje a kucka poznata da se vraca cesto...
Letos smo poceli 2 meseca probiotik+2 meseca vit.c+2 meseca sirup od brusnice i sve bilo ok.
Kako smo zavrsilj, posle mesec dana, krenuli ovi virusi i puf, evo je... ****** joj ja sve po spisku...
A kupam je SVAKI dan, perem ruke. Bas je cista dole kao oko. i jbg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back