Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra da se procunjam da vidim gde ima jeftini kupaci
Koji sam ja kreten hbt de ja zivim, kako je moguce da je u centru peste jeftiniji spa nego u bg majko mila, zasto onomad odustadoh od stana u pesti jjebo mi pas mater kad sam prevagnula na severnu ameriku, a svi smo generali posle bitke :roll: Sto neko ne uze motku umlati budalu kad sam donosila odluke

Elem sad ce biti mudrost naci jeftin kupaci van sezone, a da placam neke cene necu, ima da idem u crnom brusu i crnim gacama pre nego da dam neke fensi pare :ljuta:

Koji sam ja kreten hbt de ja zivim, kako je moguce da je u centru peste jeftiniji spa nego u bg majko mila, zasto onomad odustadoh od stana u pesti jjebo mi pas mater kad sam prevagnula na severnu ameriku, a svi smo generali posle bitke :roll: Sto neko ne uze motku umlati budalu kad sam donosila odluke

Elem sad ce biti mudrost naci jeftin kupaci van sezone, a da placam neke cene necu, ima da idem u crnom brusu i crnim gacama pre nego da dam neke fensi pare :ljuta:

Иди у црном вешу, заболе те.

To vreme robovlasnistva je proslo :lol:

Robovlasnistvo je uvek u modi

- - - - - - - - - -

imama ja neki viska mogu ti pozajmim :hahaha:

Robovlasnistvo je uvek u modi

- - - - - - - - - -

imama ja neki viska mogu ti pozajmim :hahaha:

Pa to imam i ja :zplez:
Sto joj nisi capio kupaci bem te tako beskorisnog :lol:

- - - - - - - - - -

Иди у црном вешу, заболе те.

Pa razmisljam se ozbiljno, ako ne bude jeftinih kupacih tako cu
Meni i onako trebaju kupaci, samo je stos sto mi ne treba sad, pa bih na leto uzela, ovo slucajno ispalo kad je vec nenormalno jeftino daj da iskoristim

Ма ја сам се на Ади купала у вешу, онај дан (крај септембра) кад није било за купање али сам морала да се умочим.

Нико то не гледа, не устручавај се ни најмање.

Ма ја сам се на Ади купала у вешу, онај дан (крај септембра) кад није било за купање али сам морала да се умочим.

Нико то не гледа, не устручавај се ни најмање.

Zezaš? z:D Bolje da si onda skroz bez veša bar bi imala suvo da obučaš posle močanja.

pa ybg to i nije neki suvenir, al posluzice i ovo :lol:

Imam cak i bolje trenutno u torbi :zper:
Sledeci put capi kupaci onaj crni mi se dja, kazi jbg duso ona rospija trazila :rotf:

- - - - - - - - - -

Не зезам, носим црни веш и нико не би провалио да није купаћи.

A cek sintetiku il pamuk, buni me kako ce ako uzmem pamucne crne da se ponasaju mokre na meni?
Imam i sinteticke, al vrlo neudoban model za kratko je nosenje :zkez:
Aj brus manje vise sintetika je uvek to prolazi

Памук бре, гаће се понашају сасвим фино, имају онај мали проценат ликре.

E hbg ove svakodnevne kod mene nemaju, ja samo 100%
One druge su cista sintetika al ne mogu to napolju :lol:
Zato sam i u zbunu kako ce se ponasati ove pamucne
Nista sutra cu da pronjuskam
Ako nista drugo kupicu neko jeftino djubre sinteticke crne gace ali pristojan model za par forinti da posluze
De je emocija kad treba :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back