Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
meni izgleda ko sladoled
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je klasicna provokacija.. Zalicu se Briselu!!!
Jbt, nepismena sam na dva jezika. Moja sestra uci madjarski.
jel ta zika da ti se slaze da donjim vesom iz 60-ih...![]()
Тежак је, нема никакве сличности ни са чим.
e ogavan je taj reto ves ali ogavan, vidim sad se promivisu cipkane bubreznjace ko nesto seksi, ono ne moze da bude seksi ne znam ko da obuce
I ruzno zvuci kad ga neko prica sa akcentom. Ne para mi usi toliko ako je maternji
И мени се иде тамо.
Moja sestra uci Madjarski![]()
meni se ne ide, ali mi se jede sve ono slatko što mulja
Jesl videla onu novu modu sa zenskim donjim vesom gde postoje dole sundjercici da izgleda kao da je vec upao gde ne treba?)
i mene teraju ljudi da to uradim, cuti traze b2ne znam dal da se upustyim u tu avanturu
ja se neckam vec par god, budala ranije nisu trazili toliko jak nivo, mogla sam ranije, sad je zajebanije
Мени јок, ја слатко слабо марим.
Metlo ideš na ignor definitivno, nemam ja snage to sve da gledam![]()
Ma kakav b1. Ne traze
??? ne
daj sliku ne znam na sta mislis??
pa uzmi calabrcni nesto slatko ako te drma kriza, slobodno bre nece ti biti nista od stangle cokolade
- - - - - - - - - -
meni je receno b2 da se sad trazi, info iz ambasade hu u bg preko neke poznanice, jedino ako su lupili
jel ona za papire isto to uci? sta su joj rekli koji nivo?
ranije je trazen samo osnova sad su mi rekli da je poostreno i da je b2, daj info ako imas iz prve ruke koji nivo joj traze?
pa uzmi calabrcni nesto slatko ako te drma kriza, slobodno bre nece ti biti nista od stangle cokolade