gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
razmisljam kako idijoti mogu da naprave toliki manjak...ima da leti perje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisljam kako idijoti mogu da naprave toliki manjak...ima da leti perje
E ne uopste mi ne nedostaje da budem gazda nekomeHoror
Mnogo je lakse biti radnik, ladovina, odradis sta imas ides kuci ne mislis, a ne ono 24h realno radis
Zavisi gde radiš
i zavisi kome si gazda
@tema ceo dan k'o u struju da sam uključena...sve sam završila,spakovala se,napravila sendviče
još večeras da spavamo i odmor može da počne
a vi kako 'te?
Zavisi gde radiš
i zavisi kome si gazda
@tema ceo dan k'o u struju da sam uključena...sve sam završila,spakovala se,napravila sendviče
još večeras da spavamo i odmor može da počne
a vi kako 'te?
Poslodavac? Gazda je vlasnik psa.
Srećan put. Lepo se provedite.
uzas ...al bice im veselo)))
Imam ja i psa
Naravno,u pravu si. Ja sam se samo nadovezala na Metlin post gde je ona iskoristila tu reč![]()
]Ljudi imaju vlasnike[/B], psi imaju gazde![]()
Sutra da se procunjam da vidim gde ima jeftini kupaci
Koji sam ja kreten hbt de ja zivim, kako je moguce da je u centru peste jeftiniji spa nego u bg majko mila, zasto onomad odustadoh od stana u pesti jjebo mi pas mater kad sam prevagnula na severnu ameriku, a svi smo generali posle bitkeSto neko ne uze motku umlati budalu kad sam donosila odluke
Elem sad ce biti mudrost naci jeftin kupaci van sezone, a da placam neke cene necu, ima da idem u crnom brusu i crnim gacama pre nego da dam neke fensi pare![]()
To vreme robovlasnistva je proslo![]()
Sutra da se procunjam da vidim gde ima jeftini kupaci
Koji sam ja kreten hbt de ja zivim, kako je moguce da je u centru peste jeftiniji spa nego u bg majko mila, zasto onomad odustadoh od stana u pesti jjebo mi pas mater kad sam prevagnula na severnu ameriku, a svi smo generali posle bitkeSto neko ne uze motku umlati budalu kad sam donosila odluke
Elem sad ce biti mudrost naci jeftin kupaci van sezone, a da placam neke cene necu, ima da idem u crnom brusu i crnim gacama pre nego da dam neke fensi pare![]()
Robovlasnistvo je uvek u modi
- - - - - - - - - -
imama ja neki viska mogu ti pozajmim![]()
Иди у црном вешу, заболе те.
Pa to imam i ja
Sto joj nisi capio kupaci bem te tako beskorisnog![]()
Ма ја сам се на Ади купала у вешу, онај дан (крај септембра) кад није било за купање али сам морала да се умочим.
Нико то не гледа, не устручавај се ни најмање.
Zezaš?Bolje da si onda skroz bez veša bar bi imala suvo da obučaš posle močanja.
pa ybg to i nije neki suvenir, al posluzice i ovo![]()
Не зезам, носим црни веш и нико не би провалио да није купаћи.
A cek sintetiku il pamuk, buni me kako ce ako uzmem pamucne crne da se ponasaju mokre na meni?
Imam i sinteticke, al vrlo neudoban model za kratko je nosenje![]()
Aj brus manje vise sintetika je uvek to prolazi
Памук бре, гаће се понашају сасвим фино, имају онај мали проценат ликре.