Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne traze odredjeni nivo, moras da ides na razgovor kod njih.
Uci preko skajpa sa nekim Madjarom koji radi ubrzan kurs i razume se u sve papire koji ti trebaju. Ako hoces dacu ti kontakt

aj daj
posalji na pp
hvala ti :heart:

ako traze jacu konverzaciju onda to jeste b2, eventualno b1 al povuci potegni
nemam pojma kad cu to, jer imam neke druge planove, htela sam pre pa odustala zbog usa, e sad se opet mislim dal da jurim to, ono treba naravno nego sve nesto smislim drugo :lol:

- - - - - - - - - -

dijabetičar, samo smem da sanjam i kukam :lol:

smes uz metformin jednu stanglu crne cokolade slobodno ;)
ili barem skuvaj kakao sa mlekom bez secera i cugaj to...

- - - - - - - - - -

Uzmi Metlo posle meni das kontakt sa sestrom..

:ortakinje: a i sestra je slatkis :zper:

- - - - - - - - - -

jao boze idioti :rotf:

aj daj
posalji na pp
hvala ti :heart:

ako traze jacu konverzaciju onda to jeste b2, eventualno b1 al povuci potegni
nemam pojma kad cu to, jer imam neke druge planove, htela sam pre pa odustala zbog usa, e sad se opet mislim dal da jurim to, ono treba naravno nego sve nesto smislim drugo :lol:

- - - - - - - - - -

smes uz metformin jednu stanglu crne cokolade slobodno ;)
ili narem skuvaj kako sa mlekom bez secera i cugaj to...

Traze osnovno da se predstavis, ko si ,sta si, sta radis i zasto se prijavljujes...
Evo kaze mi sad da je imala juce 7 cas i da moze da natuca vec...
Pa da, ti isto ako i ona. Kad sam joj govorila pre 5 godina oci da mi iskopa. Dokotoranti, dace im Austrijanci vize itd... Sad kad je stani-pani uci ko bela lala.
Sta ti fali da imas to, otvara ti mnoga vrata. Ne znam zasto se razmisljas?

odoh u stetu

kako dobra stvar :zurka:

- - - - - - - - - -

Traze osnovno da se predstavis, ko si ,sta si, sta radis i zasto se prijavljujes...
Evo kaze mi sad da je imala juce 7 cas i da moze da natuca vec...
Pa da, ti isto ako i ona. Kad sam joj govorila pre 5 godina oci da mi iskopa. Dokotoranti, dace im Austrijanci vize itd... Sad kad je stani-pani uci ko bela lala.
Sta ti fali da imas to, otvara ti mnoga vrata. Ne znam zasto se razmisljas?

pa zato sto sam bila izmedju toga i odlaska na americki kontinent, kanada ili usa, i kao aj lakse je tamo otici no uciti madjarski, i debil odustanem od toga i odem onamo, provedem se ko belal lala, i sad kad sam otpisala taj hebeni kontinent i def mi je evropa milija sad sam opet pocela da se motam oko hu papira
a stos je sto od sept krecem neke diplome ovde da jurim i da polazem ispite, pa ne znam mogu li uporedo i to i madjarski....

posalji mi na pp ko je taj lik, i ja cu kad se odlucim da ga kontaktiram, svakako pre proleca necu moci nista def da odlucim

...došla i pala od umora...dete mi je umlatilo doktora...mislim preko mene, mene je isutirao kao prase, ne znam sto toliko mrzi da se slika...elem, umalo da se rodi na moj rodjendan...Velika i mala Freya, cirkus...I sitnacak je i mali pa je dobio odelce 56cm...nece on biti za 62cm, sile nema, sorta kojoj pripadam producira malu decu...

...došla i pala od umora...dete mi je umlatilo doktora...mislim preko mene, mene je isutirao kao prase, ne znam sto toliko mrzi da se slika...elem, umalo da se rodi na moj rodjendan...Velika i mala Freya, cirkus...I sitnacak je i mali pa je dobio odelce 56cm...nece on biti za 62cm, sile nema, sorta kojoj pripadam producira malu decu...

Frejo,pa jel ti danas rodjendan?

....pa srecan ti rodjendan Freyo:heart:

....inace ti mali lepo i brzo napreduju, nista im ne fali....eno ona nasa mrva ispade dzin beba, sa 10 meseci ima 13kg i eno je stoji sama u ogradici bez icije pomoci :D

...ne bre ljudi, zakazao carski na moj rodjendan...rekoh nemojte molim Vas, ne ide...on hoće taj carski što pre i 2 nedelje pre termina da ne krene slučajno jer su te moje oci kakve jesu...bice da ću duže ležati tamo, ma dobro, bude, prodje, kažu može spinal, da se klinja rodi pa da idemo kući...

trenutno sam jako srecna... krenulo me nesto... :)

- - - - - - - - - -

...ne bre ljudi, zakazao carski na moj rodjendan...rekoh nemojte molim Vas, ne ide...on hoće taj carski što pre i 2 nedelje pre termina da ne krene slučajno jer su te moje oci kakve jesu...bice da ću duže ležati tamo, ma dobro, bude, prodje, kažu može spinal, da se klinja rodi pa da idemo kući...
Za bebu je bolje da je sto duze u stomaku. Sto blize terminu to je bolje.
Spinal, super... da sto pre idete kuci...
Nista ne brini, to je sve pis of kejk... :)

- - - - - - - - - -

I da te pitam, kad ti je zakazano? Da ovde slavimo... i saljemo moralnu podrsku... :heart:
ps. naravno, sta god ti zatreba oko dojenja, tu sam ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back