Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biber na ranu, bravo metlo, ala pece jjebo te :lol:
Ljudi moji ja ukus ne osecam uopste, pojma nemam sta sam skuvala :rotf:

Si pratila recept? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

....ma nemam pojma kakve imaju tamo ni koje su im bolje ili gore...to Emocija ako naleti pa da je pitamo ;)

...vazno je samo da je sto veci % kakaa...cu da jurim Zabu nego sta cu :lol:

Ova moja je 85 % :lol:

Donecu ti ja sa Kariba, najbolja crna koju sam jeo je bila u San Juan. Dacu metli da ti je da :lol:

...e dogovoreno, ima posle da grickamo i da te hvalimo ovde po forumu pa da te posle zenimo :lol:

- - - - - - - - - -

E dobro me podseti, amazon centrum za nju onaj sa 200 u kutiji kad ima akcija, utefteri

....ne zaboravljas nista :)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

....moze, moze, samo pazi nikako vise od 2 kocke dnevno :)

ajde mi objasnite kakve veze normalna i zdrava trudnoca ima sa hrabroscu?
i ne slazem se da su trudnice uvek zeljne paznje i da kukaju da im nesto fali.
obe trudnoce su mi bile zdrave i normalne, radila do pre 3 nedelje pred porodjaj, vecina zena iz mog okruzenja isto tako. ima i onih koje odmah odu na trudnicko sto iz opravdanih, sto iz nekih drugih razloga, ali nisam nesto cula da stalno kukaju i zale se

Osim sto se kompletno menja zivot i podredjuje malom bicu tu je pakao zvani porodjaj,40 dana oporavka zenskog organizma,mogucih trista haosa.
Sve keve su heroji.
..........
Bila napolju,skljocala.Lepo ali ledeno.

....ma nemam pojma kakve imaju tamo ni koje su im bolje ili gore...to Emocija ako naleti pa da je pitamo ;)

Aj vazi onda cu ti ulovim neku sa sto vecim, znam da ima to po 75, 80% ...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Kako ne, i na kuvanju pitala sve po redu kako se kuva supa, kad mogu za pirinac da daju kurs vala ajde i za supu
E stvarno zapusen nos, heksoralom utrnula usta, ja nemam pojma sta sam skuvala :rotf: Kusam pa sta god da je

- - - - - - - - - -

...axaxaxxa...dobro, dobro, sve sam razumela :)

Posle mene potop :zkez:

U blizini parlamenta ima dobra delikates prodavnica, odlična im je ponuda svih čokolada, samo crnih ima tačno 189 :zblesav:

Link ne radi dobro, Culinaris je.

Poslednja izmena:
Aj vazi onda cu ti ulovim neku sa sto vecim, znam da ima to po 75, 80% ...

- - - - - - - - - -

Kako ne, i na kuvanju pitala sve po redu kako se kuva supa, kad mogu za pirinac da daju kurs vala ajde i za supu
E stvarno zapusen nos, heksoralom utrnula usta, ja nemam pojma sta sam skuvala :rotf: Kusam pa sta god da je

- - - - - - - - - -

Posle mene potop :zkez:

...ajd sto vise to bolje :)

....nije ni supu lako skuvati da bude dobra, moze i ona da se zbrcka, a moze da bude ko lek na ranu.....

....evo vodim :lol:

- - - - - - - - - -

U blizini parlamenta ima dobra delikates prodavnica, odlična im je ponuda svih čokolada, samo crnih ima tačno 189 :zblesav:

https://culinaris.hu/by_category/edessegek_csokoladek?add_tag=etcsokolade&page=4&set_lang=en

...a cene?
...valjda vidi Metla, pa ako joj nije daleko da "mazne" koju....ako je ne uhvate moze nekoliko :rotf: hvala :)

Zvoni mi drugi tel ... i ne zelim da se javim a ne vidim ko zove,mrzi me da pricam ,da citam ,da pisem ....kako rece drug zimska depresija e to trenutno radim sprovodim zim. dep.

Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока

Аууу...Пусти паре, важно је да си добро.

Joj nedo bre :(
Sad se oporavi pa okreni zivot iz korena.samo lagana zdrava hrana,kilometarske setnje i udri brigu na veselje,nema sekiracija za gluposti

O boze, bas mi zao.... Ajd drzi se...

hvala deco svima, sad ne mogu da se žalim da mi je dosadno u životu, imama akcije za tri čoveka a moram da se svedem na pola jednog normalnog :lol:

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back