- Poruka
- 121.726
Biber na ranu, bravo metlo, ala pece jjebo te 
Ljudi moji ja ukus ne osecam uopste, pojma nemam sta sam skuvala

Ljudi moji ja ukus ne osecam uopste, pojma nemam sta sam skuvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije ti hu poznata po crnim cokoadama
To zabu da juris
Donecu ti ajde nije frka, ja to ne konzumiram pa ne znam koja je marka dobra, imas neku spec il sta uvatim?
Biber na ranu, bravo metlo, ala pece jjebo te
Ljudi moji ja ukus ne osecam uopste, pojma nemam sta sam skuvala![]()
....ma nemam pojma kakve imaju tamo ni koje su im bolje ili gore...to Emocija ako naleti pa da je pitamo![]()
...vazno je samo da je sto veci % kakaa...cu da jurim Zabu nego sta cu![]()
Donecu ti ja sa Kariba, najbolja crna koju sam jeo je bila u San Juan. Dacu metli da ti je da![]()
E dobro me podseti, amazon centrum za nju onaj sa 200 u kutiji kad ima akcija, utefteri
Si pratila recept?
- - - - - - - - - -
Ova moja je 85 %![]()
...e dogovoreno, ima posle da grickamo i da te hvalimo ovde po forumu pa da te posle zenimo
)
Daleko bilo, jednom je dosta![]()
ajde mi objasnite kakve veze normalna i zdrava trudnoca ima sa hrabroscu?
i ne slazem se da su trudnice uvek zeljne paznje i da kukaju da im nesto fali.
obe trudnoce su mi bile zdrave i normalne, radila do pre 3 nedelje pred porodjaj, vecina zena iz mog okruzenja isto tako. ima i onih koje odmah odu na trudnicko sto iz opravdanih, sto iz nekih drugih razloga, ali nisam nesto cula da stalno kukaju i zale se
....ma nemam pojma kakve imaju tamo ni koje su im bolje ili gore...to Emocija ako naleti pa da je pitamo![]()
Si pratila recept?
- - - - - - - - - -
Ova moja je 85 %![]()
...axaxaxxa...dobro, dobro, sve sam razumela![]()
Aj vazi onda cu ti ulovim neku sa sto vecim, znam da ima to po 75, 80% ...
- - - - - - - - - -
Kako ne, i na kuvanju pitala sve po redu kako se kuva supa, kad mogu za pirinac da daju kurs vala ajde i za supu
E stvarno zapusen nos, heksoralom utrnula usta, ja nemam pojma sta sam skuvalaKusam pa sta god da je
- - - - - - - - - -
Posle mene potop![]()
U blizini parlamenta ima dobra delikates prodavnica, odlična im je ponuda svih čokolada, samo crnih ima tačno 189
https://culinaris.hu/by_category/edessegek_csokoladek?add_tag=etcsokolade&page=4&set_lang=en
Аууу...Пусти паре, важно је да си добро.
Joj nedo bre
Sad se oporavi pa okreni zivot iz korena.samo lagana zdrava hrana,kilometarske setnje i udri brigu na veselje,nema sekiracija za gluposti
O boze, bas mi zao.... Ajd drzi se...
hvala deco svima, sad ne mogu da se žalim da mi je dosadno u životu, imama akcije za tri čoveka a moram da se svedem na pola jednog normalnog![]()
hvala deco svima, sad ne mogu da se žalim da mi je dosadno u životu, imama akcije za tri čoveka a moram da se svedem na pola jednog normalnog![]()
U blizini parlamenta ima dobra delikates prodavnica, odlična im je ponuda svih čokolada, samo crnih ima tačno 189
Link ne radi dobro, Culinaris je.