Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта се са тобом дешавало?

*тема

Разгледам нове наочаре и стављам и скидам део са затамњеним стаклом. Играм се.

ponosni sam vlasnik infarkta miokarda i dva stenta, al skupo to zadovoljstvo, morala da platim 4800 participaciju, a treba mi bar još 3, to za mesec dana i nešto

Joj metlo cuti ti sa tvojom gripom kukumavcis vise nego sve trudnice na krsti zajedno :lol:

Rece zena koja je toliko trazila paznju sa gripom se kacila na dvd vidite me sirota umotana ajmo paznja paznja, pa u rupi detaljni izvestaji kolika ti je temp svaki dan....kao interesuje nas :lol:
Ja ne kukam na grip, grip je smejurija, ja sam u rupi kukala na problem sa kombinacijom leka, jer kad sam nocas popila diklofen da mi smiri temp u isto vreme sam spremila pasos i table sa lekovima i dala instrukcije sta mi moze biti i rekla vodi u hitnu daj ove table da znaju sta sam uradila... Al nisam napisala u detalje osim sto sam pomenula diklofen pa ne znas pricu, dakle ne serri ukratko receno
Veruj mi da ne zelis da donosis odluke kao ja nocas sto sam morala,smatram se srecnom sto sam za sad ok,a ko zna sta ce biti nocas kad opet poraste temp i moram opet da ga progutam....javicu ti u rupi da se ne nasekiras :lol:

Недавно сам купила наочаре за рад тј за седење за компом а ово су за улицу, старе су се буквално распале. Имам их већ годинама.

Нове су металне, дискретне, имају и затамњење које се качи помоћу магнета.

....zanimljivo....
....ne bih ja to, radje bi uzela one fotogrej ili fotobraun kako se vez zovu pa da resim pitanje i naocara za sunce i svega....videcemo dok odradim kontrlu kod ocnog...

...neka si se ti nama vratila i bices dobro sigrna sam samo daj sebi vremena da se lepo oporavis :heart:
...verovatno nemaju i nedaju da nemam pojma kako neki signali nebi uticali na neke aparate, ovo ja bas lupam, pojma nemam, mada ni u "mojoj" bolnici nije bilo nego
eto skoro svi imamo net u paketima koje koristimo pa se onda tako kuckamo....
...a reklame rekla Regina neki dan, ja probala nisam umela da ih ubijem pa sam se i navikla u medjuvrmenu, neka ih, da su mi one jedina nervoza lako bi ja.....pa tako
i ti nedaj da te to nervira :zag:

- - - - - - - - - -

Kakve sad opet nove naocare? Zar nisi nedavno kupila nove:eek: ajde daj da vidimo kakve su ti?
Ja moram kod ocnog ocoraveh vise, ali izgleda jos nisam dosla u fazu da mi jedne budu za sve, pa me to smara, jedne za kao blizu, jedne za daleko
daj jedne za sve pa da nosim i ne skidam.

pa nabaviću bolnicu kojaima net :mrgreen:

...pa da uvek se u necem necemo sloziti, ali se nemoram svadjati zbog toga, mozemo o tome do naksutra, al cek da se odmorim, umorna sam ko ker i to onaj veliki...a
sutra me opet cekaju doktori i pregledi i sve tako do 6. februara, sa malim razmacima od da ili dva.....place mi se kad pomislim na beli mantil, a toliko sam zelela da
ga nosim....hbg...

Ma bre ubijamo vreme ovdr, smokva filuje hronucnim.trazenjem.paznje
Bem ti tacke
E kucam sa moba pa gresim ne mogu svaki cas ispravljam

E ajde ono sto smo pricale sto si dobila a neces da uzimas, ajde pocni da uzimas jer ti ovo sad samo ide u prilog pogorsanju stanja, ajde budi dobra devojcica poslusaj dr i uzimaj sve sto ti je rekla a ne polovicno, treba ti, pomocice ti trast mi

....zanimljivo....
....ne bih ja to, radje bi uzela one fotogrej ili fotobraun kako se vez zovu pa da resim pitanje i naocara za sunce i svega....videcemo dok odradim kontrlu kod ocnog...

Имала сам и такве (украли ми их на Ади пре четири године) али ми то није довољно затамњење.

Очи су ми јако осетљиве на сунце, моментално ми сузе крену.

Rece zena koja se kacila na dvvd za malo paznje :zcepanje: ja kad mi treba paznja ja se nasminkam,namestim pa se uslikam i obesim na dvvd.to je bre paznja!

Aj idi psi referat o svalerima leci tako zapostvaljenost od strane svih, za bolje nisi

- - - - - - - - - -

ponosni sam vlasnik infarkta miokarda i dva stenta, al skupo to zadovoljstvo, morala da platim 4800 participaciju, a treba mi bar još 3, to za mesec dana i nešto

U sunce ti, zao mi je
Aj mala da se oporavis sto pre :zag:

Joj nedo bre :(
Sad se oporavi pa okreni zivot iz korena.samo lagana zdrava hrana,kilometarske setnje i udri brigu na veselje,nema sekiracija za gluposti

- - - - - - - - - -

Aj idi psi referat o svalerima leci tako zapostvaljenost od strane svih, za bolje nisi

- - - - - - - - - -

U sunce ti, zao mi je
Aj mala da se oporavis sto pre :zag:

O metlo,metlo,kakav gadan jezik imas

Имала сам и такве (украли ми их на Ади пре четири године) али ми то није довољно затамњење.

Очи су ми јако осетљиве на сунце, моментално ми сузе крену.

...e onda ces verovatno sa tim resiti problem, to je verovatno nesto novo, nisam znala da to moze i tako....

- - - - - - - - - -

Ma bre ubijamo vreme ovdr, smokva filuje hronucnim.trazenjem.paznje
Bem ti tacke
E kucam sa moba pa gresim ne mogu svaki cas ispravljam

E ajde ono sto smo pricale sto si dobila a neces da uzimas, ajde pocni da uzimas jer ti ovo sad samo ide u prilog pogorsanju stanja, ajde budi dobra devojcica poslusaj dr i uzimaj sve sto ti je rekla a ne polovicno, treba ti, pomocice ti trast mi

...razmislicu, ne da mi se nikako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back