Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам, само те пријатељски упозоравам каква те судбина чека, нема беднијих персона које своју тобожњу надмоћ заснивају на месту порекла и тренутног бивствовања.

Ma idi nas su mazili za vreme rata 99-tih u Bg.A oni prodavali posle zemlju albancima.

- - - - - - - - - -

A drugo,odi ma forum Muskarci pa ces procitas sta kaze pametan forumas na temi Dezerterstvo.

Ma idi nas su mazili za vreme rata 99-tih u Bg.A oni prodavali posle zemlju albancima.
Квинси није ни имала шта да прода Арнаутима јер су њени протерани из НДХ, а Слоба их је послао на Космет.
Служио сам ЈНА у Македонији и процес који је онда текао данас је тамо скоро финализован, већина Македонаца из западног дела републике отерана је насилно, Арнаути су куповали само до 10% свих имања, остало су палили, отимали стоку, нападали жене и децу и тако деценијама, можеш замислити колико горе је било на Космету који је од 74. био држава у држави.
Због можда неколицине који су продали земљиште смешно је пребацивати кривицу народу, Космет, Крајину и замало РС продала је антиелита из БГ која и сада урнише Србију.
Због три месеца рата у БГ који је био мала маца сопрам рата доле просипати гној на оне који су урнисани деценијама је беда по дефиниоцији.

Ma idi mala maca,a i za njih mala maca takodje:manikir:
Бесмислено.

- - - - - - - - - -

Juhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))
Veliki pozdrav za sve "stare" forumase :cvet:

P.S. Ako je Seb jos uvek tu negde, za njega poseban pozdrav :cmok:
Отпоздрав такође.:super:

divan i tezak posao i prilicno potcenjen.
moja nesudjena profesija, a bila sam, skromno receno, najbolja u tom trenutku na kosovu :aha:

Pogotovo ako radis za drzavu.

- - - - - - - - - -

Juhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))
Veliki pozdrav za sve "stare" forumase :cvet:

P.S. Ako je Seb jos uvek tu negde, za njega poseban pozdrav :cmok:

O vidi ti nju. Poz i tebi :bye:

Ma isto ti je, radila sam (i radim) i za jedne i za druge, em ne lipsi magarce do zelene trave dok te plate, em kad te plate dodje ti da places.

nije samo to, nisam mislila samo na pisani prevod i koliko je finansijski potcenjen rad prevodilaca. ja sam mahom radila simultano prevodjenje, to su bile konferencije i sastanci na visokom politickom niovu, od ptice mleko im sluze u pauzama, a nas u kabini ne pitaju da li nam treba casa vode. niko da se seti da pomene prevodice nakon uspesno zavrsenog dogadjaja i slicno.

nije samo to, nisam mislila samo na pisani prevod i koliko je finansijski potcenjen rad prevodilaca. ja sam mahom radila simultano prevodjenje, to su bile konferencije i sastanci na visokom politickom niovu, od ptice mleko im sluze u pauzama, a nas u kabini ne pitaju da li nam treba casa vode. niko da se seti da pomene prevodice nakon uspesno zavrsenog dogadjaja i slicno.

Zato ja te zajebancije ni ne radim.

Ne znam da li si cula za cirkus sa simultanim pevodiocem kada su bili oni silni biti kinezi povodom otvaranja Pupinovog mosta - htela nasa Vlada da ustedi pa su prosli kao bosi po trnju. To sto ti pricas je upravo to - stedis na "pesadiji" koja ti u stvari nosi ceo posao.

Квинси није ни имала шта да прода Арнаутима јер су њени протерани из НДХ, а Слоба их је послао на Космет.
Служио сам ЈНА у Македонији и процес који је онда текао данас је тамо скоро финализован, већина Македонаца из западног дела републике отерана је насилно, Арнаути су куповали само до 10% свих имања, остало су палили, отимали стоку, нападали жене и децу и тако деценијама, можеш замислити колико горе је било на Космету који је од 74. био држава у држави.
Због можда неколицине који су продали земљиште смешно је пребацивати кривицу народу, Космет, Крајину и замало РС продала је антиелита из БГ која и сада урнише Србију.
Због три месеца рата у БГ који је био мала маца сопрам рата доле просипати гној на оне који су урнисани деценијама је беда по дефиниоцији.

Bravo.:ok:
Jako dobro receno.:ok:

Zato ja te zajebancije ni ne radim.

Ne znam da li si cula za cirkus sa simultanim pevodiocem kada su bili oni silni biti kinezi povodom otvaranja Pupinovog mosta - htela nasa Vlada da ustedi pa su prosli kao bosi po trnju. To sto ti pricas je upravo to - stedis na "pesadiji" koja ti u stvari nosi ceo posao.

nisam, ne radim to odavno. malo sam tezgarila na nekim projektima i oni su lepo i uredno placali. znam da su u nasim ministarstvima veoma skrti, ali zato i dobijaju uzasan kvalitet prevoda

saću naoštrim nož da seckam lukac
kad luk bude ko staklo, na nj ću bačit piletinu na kocke
posle to zalijem paradajzom u koji je prethodno rknut med, biber, cimet, karanfilić, muskatni ora' i tona karija
onda sve to izmešaš s pirindžom, najbolje ako je basmati, i iziješ, bog da te vidi
zvao sam drugaricu na ručak, nije fora da pred nju stavim suljpa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back