veja
Iskusan
- Poruka
- 6.540
fineitn muz je vojni pilot, za slucaj da neko nije procitao posle pet miliona napisanih postova na tu temu. 
to je valjda taj konj pre magarca o kome pise.

to je valjda taj konj pre magarca o kome pise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

divan i tezak posao i prilicno potcenjen.
moja nesudjena profesija, a bila sam, skromno receno, najbolja u tom trenutku na kosovu![]()
Нисам, само те пријатељски упозоравам каква те судбина чека, нема беднијих персона које своју тобожњу надмоћ заснивају на месту порекла и тренутног бивствовања.Ti si magarac![]()
Нисам, само те пријатељски упозоравам каква те судбина чека, нема беднијих персона које своју тобожњу надмоћ заснивају на месту порекла и тренутног бивствовања.

Квинси није ни имала шта да прода Арнаутима јер су њени протерани из НДХ, а Слоба их је послао на Космет.Ma idi nas su mazili za vreme rata 99-tih u Bg.A oni prodavali posle zemlju albancima.

Бесмислено.Ma idi mala maca,a i za njih mala maca takodje![]()
Отпоздрав такође.Juhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))
Veliki pozdrav za sve "stare" forumase
P.S. Ako je Seb jos uvek tu negde, za njega poseban pozdrav![]()

divan i tezak posao i prilicno potcenjen.
moja nesudjena profesija, a bila sam, skromno receno, najbolja u tom trenutku na kosovu![]()
Juhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))

Pogotovo ako radis za drzavu.
ali, situacija ni sa njima nije bila sjajnaJuhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))

Juhu, trazila nesto na netu pa mi izasao link za temu na Krstarici, samo da vam mahnem, nadam se da ste svi dobro i u tradicionalnom forumaskom raspolozenju: ))

nisam radila za nasu drzavu, bila sam strani placenikali, situacija ni sa njima nije bila sjajna

Ma isto ti je, radila sam (i radim) i za jedne i za druge, em ne lipsi magarce do zelene trave dok te plate, em kad te plate dodje ti da places.

nije samo to, nisam mislila samo na pisani prevod i koliko je finansijski potcenjen rad prevodilaca. ja sam mahom radila simultano prevodjenje, to su bile konferencije i sastanci na visokom politickom niovu, od ptice mleko im sluze u pauzama, a nas u kabini ne pitaju da li nam treba casa vode. niko da se seti da pomene prevodice nakon uspesno zavrsenog dogadjaja i slicno.
Квинси није ни имала шта да прода Арнаутима јер су њени протерани из НДХ, а Слоба их је послао на Космет.
Служио сам ЈНА у Македонији и процес који је онда текао данас је тамо скоро финализован, већина Македонаца из западног дела републике отерана је насилно, Арнаути су куповали само до 10% свих имања, остало су палили, отимали стоку, нападали жене и децу и тако деценијама, можеш замислити колико горе је било на Космету који је од 74. био држава у држави.
Због можда неколицине који су продали земљиште смешно је пребацивати кривицу народу, Космет, Крајину и замало РС продала је антиелита из БГ која и сада урнише Србију.
Због три месеца рата у БГ који је био мала маца сопрам рата доле просипати гној на оне који су урнисани деценијама је беда по дефиниоцији.

Zato ja te zajebancije ni ne radim.
Ne znam da li si cula za cirkus sa simultanim pevodiocem kada su bili oni silni biti kinezi povodom otvaranja Pupinovog mosta - htela nasa Vlada da ustedi pa su prosli kao bosi po trnju. To sto ti pricas je upravo to - stedis na "pesadiji" koja ti u stvari nosi ceo posao.

možse dogovorimo nešto,nismo maliako je suljpa prebranac,ja ne bih imala nista protiv![]()