Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaaaaaaaa vrelu vodu preko prsta aaaaa sto boliiii
U hbt davno se nisam ovoliko jako ispekla

- - - - - - - - - -

....bila do malopre napolju, rucala, sad da popijem kafu i malo da se odmorim, pa onda da malo ribam kupatilo i prebrisem podove i prasinu....da malo mirise kuca :)

Treba i ja da sredim malo ovaj kreativni lom :rumenko:

- - - - - - - - - -

Pametne ove zene sto ne pipaju kujnu, nemaju sekiraciju da skuvaju prste

Aaaaaaaaaaaa vrelu vodu preko prsta aaaaa sto boliiii
U hbt davno se nisam ovoliko jako ispekla

- - - - - - - - - -

Treba i ja da sredim malo ovaj kreativni lom :rumenko:

...namazi pastom za zube....olaksace ti prilicno....

...hehe...meni nije lom, ali vreme je da se prodje po podovima i redovno ribanje kupatila.....vama kreativnima je lako, imate na sta da se vadite, a sta cemo mi ostali :(

Da se bacite na kreativu :lol:
Navataj nekog umetnika da imas izgovor :lol: .....ja ceo zivot sa mazalom pa i da ocu da je sredjeno ne mogu, a necu :zkez:

Ma namazala kremu za tu namenu da spreci plik, al odavno se nisam bas kipucom vodom skembala....obicno je nesto blaze....ovo sam se sad bas skuvala bukvalno

Da se bacite na kreativu :lol:
Navataj nekog umetnika da imas izgovor :lol: .....ja ceo zivot sa mazalom pa i da ocu da je sredjeno ne mogu, a necu :zkez:

Ma namazala kremu za tu namenu da spreci plik, al odavno se nisam bas kipucom vodom skembala....obicno je nesto blaze....ovo sam se sad bas skuvala bukvalno

...meni se tako Čupavica zimus ispekla na cesmi, nije na dobro strano okrenula onu rucicu za vodu, a nesto se bojler pregrevao....lele kako je vrisnula, jos mali prstici pa je tri ispekla
jedva smo je smirili, mazala sam joj Melop i stvarno je bio delotvoran za par sati se sve skroz smirilo...a do tad suze krokodilske, al i bol :sad2: posle je bas bila u strahu jedno vreme
da sama sipa vodu...

Што се не искушаш на реалном, физичком билијару, можда те крене?

igrala sam fizicki i planiramo da idemo ovako da igramo. ili to ili kazino...ja navijam za bilijar, gubici su manji. :lol:

- - - - - - - - - -

mogu da zamislim da pocnem da placem ako ubacim belu loptu sa crnom :zcepanje:

- - - - - - - - - -

u rl :zkez:

u vl me barem ne vide..sad treba opet da se skrpim sa zetonima da igram tokio. :lol: dodje mi lepo da kupim zetone i predjem odmah los andjeles gde se za svaki udarac zove rupa tjah najavi se rupa u koju lopta treba da upadne.

- - - - - - - - - -

da vidim kako izgleda sa najavom svake rupe. moskva i tokio se najavljuje samo za crnu loptu.

...slusam kako se u dva stana svadjaju, pada namestaj, pada sudje sve ode u pm.....i sta sad, nemam pojma ni kako se zovu ni u kom su stanu....a jako me to sve nervira...

...bas sam danas pricala da drugaricom, pa sta je bre ovo, vise niko sa nikim ne moze...pa kad ne mozete ko ljudi da se dogovorite, a ne mozete, ajd lepo razlaz...a ne ovako...treskanje
ulaznim vratima....pa udri u vrata koliko mozes i vristi i placi i svadjaj se....sve otisko dodjavola....
...ona mala sto je prosle godine kasljala, opet pocela i opet kaslje cuje se kao da je ovde kod mene....mora da je dete na nesto alergicno, a kad je vidim ne deluje bolesno, naprotiv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back