Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onda se isplaci ako ti je tako lakse, pa drmni jednog bendzu od 1,5mg pa se usukaj u krevetac, pusti neki filmic da zaspis uz njega
sutra je novi dan i trebalo bi da ne pada kisa, izadji napolje sa nekom drugaricom, samo da se promrdas da ne sedis sama kuci i patis...

...optlakala jesam vec....bendzu ne pijem od operacije imam malo drugaciju terapiju, manja doza ali delotvornija...i to sam popila....:)
...malo sam se i preforsirala jutros od 6h sam na nogama...sto nije bas pametno...al se tako zalomilo.....bicu do sutra ok, bar se nadam...

- - - - - - - - - -

Grickao peceni kesten i pio kuhano vino. Sada bi mi valjala neka tajlandska maserka. Dobro, ne mora tajlandska, može i neka sa velikim sisama

...e sad jel s plavim ocima :lol:

- - - - - - - - - -

jao nisam ga jela od prosle zime
al je onaj u skoplju prosle zime mnogo ukusniji nego ovaj ovde, sto je i logicno

- - - - - - - - - -

@ afro
e sto nema stvarno ovaj lek :rotf:

Pogledajte prilog 409214

....taj mi je sestro saltka trebao pre jedno 20 godina, sad moze, a i ne mora.......e nasmeja me :)

...optlakala jesam vec....bendzu ne pijem od operacije imam malo drugaciju terapiju, manja doza ali delotvornija...i to sam popila....:)
...malo sam se i preforsirala jutros od 6h sam na nogama...sto nije bas pametno...al se tako zalomilo.....bicu do sutra ok, bar se nadam...

- - - - - - - - - -

...e sad jel s plavim ocima :lol:

- - - - - - - - - -

....taj mi je sestro saltka trebao pre jedno 20 godina, sad moze, a i ne mora.......e nasmeja me :)

e pa dobro onda jos bolje sto imas nesto delotvornije, znam da si spominjala to pre da si uzimala u teskim trenucima....bitno da sebi olaksas a naravno uz dozvolu dr

eee da ima stvarno magicna pilula poijes i stvarno te boli k za sve :lol: de bi nam kraj bio
ja se zezam da sam trebala na vreme da smrcem koku pusim vutru gutam exere i tako te tralala droge koje kad drmens sve ti ravno do kosova, sad je kasno :lol:

e pa dobro onda jos bolje sto imas nesto delotvornije, znam da si spominjala to pre da si uzimala u teskim trenucima....bitno da sebi olaksas a naravno uz dozvolu dr

eee da ima stvarno magicna pilula poijes i stvarno te boli k za sve :lol: de bi nam kraj bio
ja se zezam da sam trebala na vreme da smrcem koku pusim vutru gutam exere i tako te tralala droge koje kad drmens sve ti ravno do kosova, sad je kasno :lol:
ja vutru planiram za starost
znaci, zapalicu kad Ika diplomira i drzacu kontinuitet do groba : )

...da to mi je redovna terapija, do kad videcemo.....verovatno dok me ne prodju strahovi koji se javljaju iznenada i drze neko vreme pa puste....od kad imam taj lekic funkcionisem
bas dobro bez tih ispada i sizenja bespotrebnog....kontrole su mi redovne na 2-3 meseca i po potrebi...lekarka bas ok zena, razumna i spremna da saslusa....sto je retkost, bar
sam ja mislila da je nemoguce naici na takvu....

...eeee.. da je, gde bi mi danas bio kraj...nego ajd, sta bi, bi...idemo dalje :heart:

sacem da se napucam graska, dok je jos topao od kuvanja, mljac mljac

opet mi se jede onaj moj pasulj crni, uhvatilo me danima jedem povrce a meso samo one slaninice i cvarke jela, valjda mi malo izaslo na nos meso od dijete pa mi se sad jedu ova nasa variva...
skuvacu opt onda sutra prekosutra, aj kad mi se vec jede hebes ga....bez mesa....stavicu malo suva rebra da puste miris

- - - - - - - - - -

Неки је на форуму нахвалише па узех пар комада пролетос. Жасу!

a hbg neki na forumu hvale i torte sa pola kile margarina u njima...bezi bre :lol:
to kad vidim u receptu da ide ogromna kolicina secera i margarina odma mi jasno koje je to djubre...
ono kad ima krema laganog i voca bre najbolje, osvezava...

a hbg neki na forumu hvale i torte sa pola kile pargarina u njima...bezi bre :lol:
to kad vidim u receptu da ide ogromna kolicina secera i margarina odma mi jasno koje je to djubre...
ono kad ima krema laganog i voca bre najbolje, osvezava...

Признајем само воћне са пуно жутог крема и шлага. И да нису више од 6.7 цм.

Мрзим високе торте, одмах знам да је уби боже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back