Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pijem kafu i igram bilijar...i vec sam dobila jednog frenda i na ovom nalogu.

a jedan lik....kad ja treba da udarim loptu izbaci oblak izvini, zurim...ja igram bas polako, ko na samrti:zcepanje:, ali ni on nista brze ne igra i kad je drugi put izbacio to da zuri, ja namestila loptu za udarac i cekala da skoro istece vreme da bih udarila. :mrgreen: zato sto je to radio da bi me minirao i na kraju ga pobedim, a imao je 5 od 5 pobeda (tek se registrovao)...valjda ce prestati da minira druge posle ovoga.

a desilo mi se pod onim nalogom na fejsu neki mudza bio shalim ili tako nesto i taman pocneli da igramo kad izleti meni da sam pobedila...ja u cudu, a onrasturio lopte i ubacio posle jos jednu...i izadje mi oblak - ne zelim da igram...i to kad sam ja kliknula i izasla iz tog dela gde su oblaci, jer bih mu poslala - hehe...mislim se ja super i onako sma tanka sa novcicima. ::zcepanje:

ovaj nalog pod kojim sad igram ima zenski avatar (kupila sma zetonima onaj najjeftiniji), al sam osvojila turnir jedan tu i imam 3 pobede u moskvi i jednu u tokiu (sta mi bi da igram z a2500 zetona). sad jurim prstne moskve.

ima puno nasih koji igraju, neki i po 16 hiljada igara su odigrali i imaju i prrsten berlin, al kapiram da na tim skupim igrama moraju malo zetoni i da se kupe pravim novcem, berlin je ulog 50 miliona zetona.....mada je super sa bilijarom sto niko ne tera da igra covek u svim igrama, moze da bira..ako hoce moze stalno da igra london koji je najjeftiniji, onako kad se smara i ceka negde
sad mi prosto zao sto nisam nik stavila cirilicno.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back