Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zverka se raspizdila po sred kreveta da konjose, ja pored nje otvorih lap, da iskoristim dok je bezbedan od nje :lol: da buljavim oci u programe
juce mi je u sred posla skocila na tastaturu i pokocila sve kombinacijom pritisnutih dugmica :lol:

skuvah kaficu, keks je tu da se macka, milina
laptop.gif

bilo bi jos lepse da napolju ne duvaju orkani pa da se svrckam po sokaci :aha:

ja sam se ubijlala od cedjenog nara po ulicama evrope, ovde kod nas nisu toliko pametni da to rade

- - - - - - - - - -

jesi ti bg? daj kazi gde je to, ako neces javno daj u pp, mnogo volim sok od nara

U Kralja MIlana 6, imaš prodavnicu ZH nedavno otvorenu.. kod Azijske hrane.

.... ne znam kako pravite ceđeni nar.. Moj otac je nama pravio jer sam ja obožavao. Ali je on čitav postupak imao, sa ceđenjem kroz gazu, nešto mogo komplikovano...sok je bio strava, najbolje nešto.

Da li vi imate presu, oni koji sami prave, ili kako to radite?

U Kralja MIlana 6, imaš prodavnicu ZH nedavno otvorenu.. kod Azijske hrane.

.... ne znam kako pravite ceđeni nar.. Moj otac je nama pravio jer sam ja obožavao. Ali je on čitav postupak imao, sa ceđenjem kroz gazu, nešto mogo komplikovano...sok je bio strava, najbolje nešto.

Da li vi imate presu, oni koji sami prave, ili kako to radite?

ovi po ulicama evrope imaju rucnu presu
evo ovako

maskot-m-st-presa-sipak-nar-ostale-agrume-bojama-slika-58972600.jpg

e hvala ti puno, idem ovih dana da se napijem :zaljubljena:

e nemam pojma kolko je al nema sanse da je ovo rucno toliko skupo, bas cu da izguglam ima li ovde da se uzme
jer sve ove izbeglice azilanti il sta su vec, imigranti da ajde upotrebim siri pojam, sve oni po ulicama to prave, kutije sa vocem, drvena tezga, i cepaj, red se otegne, za 3e nacedi ti flasicu od pola litre, ubijala sam se od toga
cede narandze nar i grejp, pa imas koktel il sve posebno

- - - - - - - - - -

a bre dal su normalni :eek:

https://www.eujuicers.rs/cediljke-za-citruse/rucne-cediljke

ma daj, ovo je ludilo
garant je jeftino napolju

Vreme jeste mrgodno, ali vetra ima sav veš što sam ga juče razbac'o po štrikovima suv ko baVut, još sam i svo lišće pomeo(jbte opada ko u nadnicu, samo se oraJi drže, oni opadnu u jednom danu kad ujutro osvane mraz) i do sutra nema se šta raditi, eventualno ako decovi imaju neka pitanja oko domaćeg i gradiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back