DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Naravno da im nije do zdravlja ljudi,barem im to nije primaran motiv,uvek postoji neki interes.Ali poenta je izvuci nesto dobro iz svega,naduvati svoj roze balon i furati![]()
Da...to da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da im nije do zdravlja ljudi,barem im to nije primaran motiv,uvek postoji neki interes.Ali poenta je izvuci nesto dobro iz svega,naduvati svoj roze balon i furati![]()

to sto ja ne pricam i ne quqam okolo ne znaci da nemam probleme, ali eto ne smatram da treba sa nepoznatim ljudima da delim svoj zivot, i da pricam, osim o neobaveznim temama. Kao sto nisam pricala po 4umu kad sam se povredila, dok povreda nije prosla. Nismo svi isti...
- - - - - - - - - -
Mene inace to jako nervira...sta treba svi da idemo okolo i zapomazemo na sav glas.

Ipak sam ja bila dugogodišnji igrač WoWa, lako bih se zarazila i za ovo 
evo neću više 
Ja sam već zamislila da ih lovim svako jutro niz most kad zajašem bajs na putu za posaoI za Cvetica, ako cita..ne pocinji igricu. Igrica je zaludjivanje, skroz te osvoji. Ali, problem je sto igrica trazi puno kretanja, pa ko se ne krece puno u toku dana nece ni pohvatati pokemone (ja moje nisam lovila, ja sam isla za svojim poslovima, a oni su sami nailazili). Drugi problem je sto ajde covek da ih skuplja...al ako se bori u areni (gym) onda te pokemone treba evoluirati i hraniti da bi ojacali.sto znaci sto vise pokemona od jedne vrste to vise slatkisa, pa onda tovis jednog ili dva.
i ako osvojis gym moras da budes fizicki u blizini gyma. Pa ako te neko izbaci (iz protivnickog tima) onda mozes da lecis svog pokemona i skupljas ih i dalje i tovis ih i sve tako u krug. Najveci problem i jeste sto igrica trazi puno kretanja, a to ne mogu svi.

Ja jedno dva sata... nov sam čovek!Odvalih tri sata popodne, glava mi je sad kao merica![]()

Sorry if I struck a nerve, nije mi bila namera, to pišem svima koji su se zaludeli za Pokemon Go i to ne zbog kukanja okolo, povreda, zdravlja itd. već zbog bebe ne bih mogla igrati
Da mi nije bebe, verovatno kuce i ja ne bismo uopšte bili kući zbog te igreIpak sam ja bila dugogodišnji igrač WoWa, lako bih se zarazila i za ovo
Jel misliš da zapomažem previše?evo neću više
- - - - - - - - - -
Tema: čekam večeru, eno čujem tamo da je pravi, ali mi se ne sviđa to što čujem...

ja nisam tip koji se otvara, ja sam introvertna u sustini...naucila sam u rl da budem extrovertna, al meni posle toga treba mir i odmor od ljudi. 
Ne znam sta sam kriva da me zaskocis iz zasede.ja nisam tip koji se otvara, ja sam introvertna u sustini...naucila sam u rl da budem extrovertna, al meni posle toga treba mir i odmor od ljudi.
A ne znam sto ne bi igrala sa bebom...stavis bebu u kolica, vezes pse za kolica, i vodis ih tako u setnju, dugacku setnju. Ja bih barem tako.![]()

Ja sam već zamislila da ih lovim svako jutro niz most kad zajašem bajs na putu za posao
Ali ćorak... nisam uspela da ih instaliram, prijavljuje mi neku grešku.
E sad, ili sam glupa ja, ili moj kineski telefon na koji sam inače ponosna, ne znam šta je gore od ta dva
- - - - - - - - - -
Ja jedno dva sata... nov sam čovek!
probaj sa ovog linka, ja nisam mogla da skinem sa google play. Prvo mi je prijavljivao da fon nije kompatibilan sa igricom, a posle da igra nije dostupna u srbiji. Ovo ti je sa meizu foruma. Skidali ljudi i sa samsungom, lenovom isto je bio problem da skinu sa gp...e ako ti bude blokiralo, onda je problem u samom fonu tjah nema dovoljno ram-a.
i kuče vidi mačku, iscima se i ode bepče u pitchku materinu
i kuče vidi mačku, iscima se i ode bepče u pitchku materinu

Gracias,,, evo već pripremam mrežu za leptire, tj. pokemoneSad me teras da budem zla.probaj sa ovog linka, ja nisam mogla da skinem sa google play. Prvo mi je prijavljivao da fon nije kompatibilan sa igricom, a posle da igra nije dostupna u srbiji. Ovo ti je sa meizu foruma. Skidali ljudi i sa samsungom, lenovom isto je bio problem da skinu sa gp...e ako ti bude blokiralo, onda je problem u samom fonu tjah nema dovoljno ram-a.
https://forum.meizufans.eu/topic/5805/pokemon-go-secure-download

Sve sa ih razmazio,misleci na klince,ma zenu sam prvo kume razmazioo
Ma imam da im uvedem smotru ,svako jutro.Bice,smotra kratko traje
Kume sutra ispred zgrade u 4h odmah krecemoo
imam planinu vesa...