Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll: to sto ja ne pricam i ne quqam okolo ne znaci da nemam probleme, ali eto ne smatram da treba sa nepoznatim ljudima da delim svoj zivot, i da pricam, osim o neobaveznim temama. Kao sto nisam pricala po 4umu kad sam se povredila, dok povreda nije prosla. Nismo svi isti...
- - - - - - - - - -
Mene inace to jako nervira...sta treba svi da idemo okolo i zapomazemo na sav glas.

Sorry if I struck a nerve, nije mi bila namera, to pišem svima koji su se zaludeli za Pokemon Go i to ne zbog kukanja okolo, povreda, zdravlja itd. već zbog bebe ne bih mogla igrati :lol:
Da mi nije bebe, verovatno kuce i ja ne bismo uopšte bili kući zbog te igre :mrgreen: Ipak sam ja bila dugogodišnji igrač WoWa, lako bih se zarazila i za ovo :aha:

Jel misliš da zapomažem previše? :think: evo neću više :lol:

- - - - - - - - - -

Tema: čekam večeru, eno čujem tamo da je pravi, ali mi se ne sviđa to što čujem...

I za Cvetica, ako cita..ne pocinji igricu. Igrica je zaludjivanje, skroz te osvoji. Ali, problem je sto igrica trazi puno kretanja, pa ko se ne krece puno u toku dana nece ni pohvatati pokemone (ja moje nisam lovila, ja sam isla za svojim poslovima, a oni su sami nailazili). Drugi problem je sto ajde covek da ih skuplja...al ako se bori u areni (gym) onda te pokemone treba evoluirati i hraniti da bi ojacali. :lol: sto znaci sto vise pokemona od jedne vrste to vise slatkisa, pa onda tovis jednog ili dva.:lol: i ako osvojis gym moras da budes fizicki u blizini gyma. Pa ako te neko izbaci (iz protivnickog tima) onda mozes da lecis svog pokemona i skupljas ih i dalje i tovis ih i sve tako u krug. Najveci problem i jeste sto igrica trazi puno kretanja, a to ne mogu svi.
Ja sam već zamislila da ih lovim svako jutro niz most kad zajašem bajs na putu za posao :zaljubljena:
Ali ćorak... nisam uspela da ih instaliram, prijavljuje mi neku grešku.
E sad, ili sam glupa ja, ili moj kineski telefon na koji sam inače ponosna, ne znam šta je gore od ta dva :sad2:

- - - - - - - - - -

Odvalih tri sata popodne, glava mi je sad kao merica :sad2:
Ja jedno dva sata... nov sam čovek!

Sorry if I struck a nerve, nije mi bila namera, to pišem svima koji su se zaludeli za Pokemon Go i to ne zbog kukanja okolo, povreda, zdravlja itd. već zbog bebe ne bih mogla igrati :lol:
Da mi nije bebe, verovatno kuce i ja ne bismo uopšte bili kući zbog te igre :mrgreen: Ipak sam ja bila dugogodišnji igrač WoWa, lako bih se zarazila i za ovo :aha:

Jel misliš da zapomažem previše? :think: evo neću više :lol:

- - - - - - - - - -

Tema: čekam večeru, eno čujem tamo da je pravi, ali mi se ne sviđa to što čujem...

Ne znam sta sam kriva da me zaskocis iz zasede.:eek::lol: ja nisam tip koji se otvara, ja sam introvertna u sustini...naucila sam u rl da budem extrovertna, al meni posle toga treba mir i odmor od ljudi.

A ne znam sto ne bi igrala sa bebom...stavis bebu u kolica, vezes pse za kolica, i vodis ih tako u setnju, dugacku setnju. Ja bih barem tako. :mrgreen:

Ne znam sta sam kriva da me zaskocis iz zasede.:eek::lol: ja nisam tip koji se otvara, ja sam introvertna u sustini...naucila sam u rl da budem extrovertna, al meni posle toga treba mir i odmor od ljudi.
A ne znam sto ne bi igrala sa bebom...stavis bebu u kolica, vezes pse za kolica, i vodis ih tako u setnju, dugacku setnju. Ja bih barem tako. :mrgreen:

Pa nisam te bre zaskočila... promise :rumenka: :lol:
Kolka sam, da te zaskoćim, veruj mi osetila bi :zcepanje:

Eh kamo sreće da je tako lako :sad2:
Ma ne treba mi još ta ovisnost o igricu opet :lol:

Ja sam već zamislila da ih lovim svako jutro niz most kad zajašem bajs na putu za posao :zaljubljena:
Ali ćorak... nisam uspela da ih instaliram, prijavljuje mi neku grešku.
E sad, ili sam glupa ja, ili moj kineski telefon na koji sam inače ponosna, ne znam šta je gore od ta dva :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja jedno dva sata... nov sam čovek!

Sad me teras da budem zla.:zcepanje: probaj sa ovog linka, ja nisam mogla da skinem sa google play. Prvo mi je prijavljivao da fon nije kompatibilan sa igricom, a posle da igra nije dostupna u srbiji. Ovo ti je sa meizu foruma. Skidali ljudi i sa samsungom, lenovom isto je bio problem da skinu sa gp...e ako ti bude blokiralo, onda je problem u samom fonu tjah nema dovoljno ram-a.

https://forum.meizufans.eu/topic/5805/pokemon-go-secure-download

Sad me teras da budem zla.:zcepanje: probaj sa ovog linka, ja nisam mogla da skinem sa google play. Prvo mi je prijavljivao da fon nije kompatibilan sa igricom, a posle da igra nije dostupna u srbiji. Ovo ti je sa meizu foruma. Skidali ljudi i sa samsungom, lenovom isto je bio problem da skinu sa gp...e ako ti bude blokiralo, onda je problem u samom fonu tjah nema dovoljno ram-a.

https://forum.meizufans.eu/topic/5805/pokemon-go-secure-download
Gracias,,, evo već pripremam mrežu za leptire, tj. pokemone :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back