Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко шта ради, ова Чичак пуни машину.

Kao da nas je 16oro a ne cetvoro... :lol:
Mada obzirom da posle ture imam blize 20 stoljnjaka da perem i peglam, plus nad(t)?stoljnjaci... i ne zalim se ja mnogo...
Dvoje djece, koja jos guze sami ne znaju obrisati, muz picajzla, ja takodje... plus restoran... pa ja sam ustvari skromna... :malav:

PS. Sve ispeglala... sem muzevih kosulja... evo ljubomorise... sto samo njegove nisam... a medine jesam... pa jbg medo ne zna da pegla... jos uvek :lol:

- - - - - - - - - -

možda vata 3 kila pa mora počešće

7 kg :mrgreen:

Mala je danas konacno uspela da zaista pokusa da piski stojeci... :lol: :rotf:
Na dvoristu... gleda brata... pa oko sebe... "Piski mi se..." mm je nije cuo... lepo se skinula i nagnula da piski kao da ima pisu... ahahhahahaha... naravno sva je bila mokra... samo cujem mm-a:"Neeee seko ne... pa ne mozes tako... ne mozes da piskis kao medo, nemas pisu... ajoooooooj... " :rotf:

- - - - - - - - - -

restoran? pa ti onda pereš 3 mašine na dan minimum

Nije bas restoran... samo organizovane ture radimo... Hvala bogu ;)

Kao da nas je 16oro a ne cetvoro... :lol:
Mada obzirom da posle ture imam blize 20 stoljnjaka da perem i peglam, plus nad(t)?stoljnjaci... i ne zalim se ja mnogo...
Dvoje djece, koja jos guze sami ne znaju obrisati, muz picajzla, ja takodje... plus restoran... pa ja sam ustvari skromna... :malav:

PS. Sve ispeglala... sem muzevih kosulja... evo ljubomorise... sto samo njegove nisam... a medine jesam... pa jbg medo ne zna da pegla... jos uvek :lol:

- - - - - - - - - -

7 kg :mrgreen:

..i sve to ti sama radis, nemate radnicu ili radnika ni jednog? meni je to prosto neverovatno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back