...ala smo ludi majko moja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo sada bazdi kad prodjes pored neke
- - - - - - - - - -
ej, a msm da mi nista odvratnije ne smrdi nego kad prodjem pored onog Girosa na Terazijama
Онај Солунац? Смрди као коцка за супу.
Ја не знам шта је оно? Соја нека, вегета, одвратно.

Dobro, ajde dajte najbolje pljeskavice u gradu...
pljeskavica na kraju Takovske, onda u Durmitoru, u Čuburi
- - - - - - - - - -
ovčija pljeskavica u Homa Bistrot

živa ali je fušJe l ziva Stara tresnja na Brdu?
bard vas pozdravlja
- - - - - - - - - -
živa ali je fuš

ispred firme i hranim mace
Od pet sati mjauče, mrau mrau mrau mrau, lupka na vrata i gnjavi, ustala da mu dam hrane i da se mazimo, pojeo je tri granule, maznuo se dva puta i sad spava kao mrmot, odvalio na leđa i baš ga briga za moje podočnjake.
Vrhunski sebičnjaci <333
Na kakav kamen misliš?
Je l mužjak ili ženka i je l sterilisan-a?
otkud znam, ozda kamen u bubregu
zenka, sterilisana
dugo su hranjeni friskasom

Mož da bude al ne mora da znači.
Problem je što ona tebi već mesec dana nije pod kontrolom, znači da tu nema neke poštene anamneze.
Ako sumnjaš da ima neki problem, vodi je vetu.
Danas se na mestu kafane „Pod lipom" nalazi „Pica hat". To je i logično jer se i jedna od prvih picerija nalazila upravo u podrumu „Lipe". Ali to nije bila prva picerija u Beogradu. Lokacija gde će se prvi put razvući čuveni italijanski specijalitet otvorena je na Trgu Marksa i Engelsa, danas Trgu Nikole Pašića. Nju nisu otvorili brkati sicilijanci već PKB. Ipak, naši ljudi su bili kreativni pa je picama ubrizgan i domaći sastojak. U arsenalu su se našli nazivi „šumadinka", „užičanka", a u skladu sa bratstvom i jedinstvom i pica zvana „dalmatinka". Poznata picerija, ali u privatnom vlasništvu, bila je MB.