posle je zatvorila)))))))))
- - - - - - - - - -
ma de dosadno čoveče
Kaze, samo malo da udjes u fazon da ga razumes i onda ludilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle je zatvorila)))))))))
- - - - - - - - - -
ma de dosadno čoveče
Видела сам сајт, уопште нису наивни с ценама.
zar nije prva picerija ona u Rakovici?
У животу нисам била у тим Генекс кулама.
...meni rodjaci i sad zive tamo, ustvari sad njihova deca oni su u selu...ali na 26 spratu...godinama pokusavaju da prodaju stan i ne uspevaju nece niko...
zar nije prva picerija ona u Rakovici?
Bio sam jednom na 16-om sp. u V. Stepe. Zanimljiv pogled.
...nije, vidi se da ste puno mladje....moram da potrazim kako se zvala....ta prva o kojoj ja pricam...
ja sam odlepila, kakva me Rakovica spopala
u Beogradskoj bre
...nije, vidi se da ste puno mladje....moram da potrazim kako se zvala....ta prva o kojoj ja pricam...
- - - - - - - - - -
..ja kod ovih nikad nisam isla gore, uvek smo se nalazili ispred zgrade, neka hvala....
Nista od tebe, nisi avanturista. Vidim da ste svi zaboravili Snezanu u K. Mihailovoj...
Danas se na mestu kafane „Pod lipom" nalazi „Pica hat". To je i logično jer se i jedna od prvih picerija nalazila upravo u podrumu „Lipe". Ali to nije bila prva picerija u Beogradu. Lokacija gde će se prvi put razvući čuveni italijanski specijalitet otvorena je na Trgu Marksa i Engelsa, danas Trgu Nikole Pašića. Nju nisu otvorili brkati sicilijanci već PKB. Ipak, naši ljudi su bili kreativni pa je picama ubrizgan i domaći sastojak. U arsenalu su se našli nazivi „šumadinka", „užičanka", a u skladu sa bratstvom i jedinstvom i pica zvana „dalmatinka". Poznata picerija, ali u privatnom vlasništvu, bila je MB.
..axxaaxxa..evo i ja upravo okcacila![]()
jel čičak neće da se ljti što čaprimo o picama
..axxaaxxa..evo i ja upravo okcacila![]()
a ja sam najvise volela pice u Piceriji M, tamo kod Skupstine...mmm i sad mogu da osetim miris![]()
Најбољи мирис убедљиво. Ни ње нема.