Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od pet sati mjauče, mrau mrau mrau mrau, lupka na vrata i gnjavi, ustala da mu dam hrane i da se mazimo, pojeo je tri granule, maznuo se dva puta i sad spava kao mrmot, odvalio na leđa i baš ga briga za moje podočnjake.
Vrhunski sebičnjaci <333

Od pet sati mjauče, mrau mrau mrau mrau, lupka na vrata i gnjavi, ustala da mu dam hrane i da se mazimo, pojeo je tri granule, maznuo se dva puta i sad spava kao mrmot, odvalio na leđa i baš ga briga za moje podočnjake.
Vrhunski sebičnjaci <333

meni se maca sva ofucala i nekako cudno izgleda
od kako je dosao ovaj mali samojed u kucu, nestala je na par dana
zimi su obe macke u kuci, a cim dodje lepo vreme izadju i spavaju ili u dvoristu ili na terasi, a u kucu samo ulaze da jedu
ja je nisam cula sigurn mesec dana da me budi nocu da joj otvorim
i vidim je pre neki dan u komsijinom dvoristu, odmah do naseg
i namamim i kad je dosla sva je bila em ofucana, em nekako nakostresena cudno
uzela sam da je mazim i tek posle 5 min se opustila i pocela da prede
vrlo malo jede
ne vidim je da pije vodu uopste
preko noci prespava kod nas na terasi, a ujutru predje kod komsije
ja nnekako to povezujem sa - cim psi izadju u 6h ujutru napolje, ona odlazi
a mozda i nije to razlog
ima 12 godina
da nije mozda kamen? kako se on manifestuje kod macaka?

kako mi je smesan ovaj mali samojed
izadje cist i iscetkan iz kuce, udje u zbun lavande, onda mirise kao dusa i izgleda kaopokretni cicak :lol:

- - - - - - - - - -

Mož da bude al ne mora da znači.
Problem je što ona tebi već mesec dana nije pod kontrolom, znači da tu nema neke poštene anamneze.
Ako sumnjaš da ima neki problem, vodi je vetu.

sinoc sam je nahranila i ostavila na terasi
poslednjih par dana sestra i ja kad je vidimo hranimo je cistom svezom junetinom
sad je sama dosla, mjaukala..nahranila sam je i otisla je da spava na terasi iako su psi tu
cak je pila i vodu
ponasa se i izgleda bolje nego pre par dana, posmatracu je jos dan dva pa ako ostane isto vodicu je

Danas se na mestu kafane „Pod lipom" nalazi „Pica hat". To je i logično jer se i jedna od prvih picerija nalazila upravo u podrumu „Lipe". Ali to nije bila prva picerija u Beogradu. Lokacija gde će se prvi put razvući čuveni italijanski specijalitet otvorena je na Trgu Marksa i Engelsa, danas Trgu Nikole Pašića. Nju nisu otvorili brkati sicilijanci već PKB. Ipak, naši ljudi su bili kreativni pa je picama ubrizgan i domaći sastojak. U arsenalu su se našli nazivi „šumadinka", „užičanka", a u skladu sa bratstvom i jedinstvom i pica zvana „dalmatinka". Poznata picerija, ali u privatnom vlasništvu, bila je MB.

Pod lipom je sad dm, pica hat je ubijen odavno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back