Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма бре то је толико танко да је смешно и причати о некој засићености, чак и ако је та велика у питању.

Некада се ишло у пицерије да се вечера и једеш цео круг.

Ови троуглови су ништа.
Znam i ja sam ko klinka mogl celu picu
A sad tesko
Provalih i zasto, sad je to sve puno testa gletavo a jako malo fila, pre je bilo manje testa i bogati fil, topi se u ustima
Ovo sad nisu pice nego gletavi hleb hbg i mnogo praska za pecivo, zasiti brzo, a to je lazna sitost

Ма бре то је толико танко да је смешно и причати о некој засићености, чак и ако је та велика у питању.

Некада се ишло у пицерије да се вечера и једеш цео круг.

Ови троуглови су ништа.

..sad pravu pizzu kvalitetnu mozes pojesti jedino u Pizza baru na NBgd...i nigde vise da ja znam, sve je ili predebelo testo, a nadeva malo, ili je pretanko
a nadeva opet onako, ima ali je premasno sa losim sirevima, jos gorom sunkom, sa kecapom umesto pelata i tako sve u svemu jad sta se sve prodaje kao
pizza...

- - - - - - - - - -

ja pojedem 4 parčeta tj celu Poncho

...meni je ta iz Ponca premasna....teska...preko puta ima bolja puno i kvalitetnija, a opet ni blizu ove koju navedoh u predhodnom postu..samo je daleko nama
sa ove strane....

Znam i ja sam ko klinka mogl celu picu
A sad tesko
Provalih i zasto, sad je to sve puno testa gletavo a jako malo fila, pre je bilo manje testa i bogati fil, topi se u ustima
Ovo sad nisu pice nego gletavi hleb hbg i mnogo praska za pecivo, zasiti brzo, a to je lazna sitost

Та парчад и јесу таква - премазана тестурина.

Раније су ресторанске пице биле тешке од фила - шунка, печурке, сир, то се није могло дићи а да се не распадне.

Та парчад и јесу таква - премазана тестурина.

Раније су ресторанске пице биле тешке од фила - шунка, печурке, сир, то се није могло дићи а да се не распадне.

Ranije su bile bogovske, fil dominira
Nema sad to
Cak i u slobino vreme je bilo restorana sa fantasticnim bogatim picama, to sad nema godinama, ispade za vreme sankcija bolje se jelo :lol:

..ja sam isla cesto u pizeriju Pod Lipom i u Stari grad iz Vasine se ulazilo dole u podrumu su imali fenomenalne pizze....a secam se i prve otvorene na tadasnjem Trgu M. i Engelsa...eeee..bese
nekad....to je tad bila senzacija kad se otvorilo....sad sve to na parce, jako, jako retko jedem....ne volim tako...

- - - - - - - - - -

Ranije su bile bogovske, fil dominira
Nema sad to
Cak i u slobino vreme je bilo restorana sa fantasticnim bogatim picama, to sad nema godinama, ispade za vreme sankcija bolje se jelo :lol:

...podji jednom na NBg pa probaj da vidis, odusevices se...samo tamo sam jos jela pravu pizzu...

Сећам се пицерије Попрет у Деспота Стефана, онај део између Џ. Вашингтона и Цетињске.

Италијанске пирошке, пице, чуда... Нема је више одавно.
tu je kuvar koji je radio zapravo izmislio stvar koja se zove italijanske piroške, takva stvar u italiji ne postoji

..ja sam isla cesto u pizeriju Pod Lipom i u Stari grad iz Vasine se ulazilo dole u podrumu su imali fenomenalne pizze....a secam se i prve otvorene na tadasnjem Trgu M. i Engelsa...eeee..bese
nekad....to je tad bila senzacija kad se otvorilo....sad sve to na parce, jako, jako retko jedem....ne volim tako...

Под липом, тамо сам стално ишла са другарицама на пицу. Крај седамдесетих и осамдесете. Одличне.

- - - - - - - - - -

...podji jednom na NBg pa probaj da vidis, odusevices se...samo tamo sam jos jela pravu pizzu...

Прва је била у Београдској улици, на ћошку са Крунском (Прол. бригада).

- - - - - - - - - -

tu je kuvar koji je radio zapravo izmislio stvar koja se zove italijanske piroške, takva stvar u italiji ne postoji

Небитно, биле су одличне. Био си некад?

Прва је била у Београдској улици, на ћошку са Крунском (Прол. бригада).

- - - - - - - - - -

Небитно, биле су одличне. Био си некад?

..puno pre toga je otvorena ova na Trgu, ja sam tad jos isla u srednju skolu, imaj u vidu moje godiste....tad su se mnogi stideli da kazu da idu na piCu :lol: sou kad se samo setim...

nisam al znam, piroške sam kidao u Atletiku u bloku 19a, pojeo sam bar hiljadu :))))))

...izgleda da smo ti i ja bili nekad skoro pa komsije, kao i sad :lol:

- - - - - - - - - -

Ја стварно не могу да се сетим где је то било.

А сад највише хвале Томатино у Хиландарској.

...ja sam bila u mnogima, ovo sto se nudi u Pizza bar-u nisam nigde jela to je po meni definitivno najbolja, a i broj gostiju i cekanje za pazan sto govori
dovoljno....a i kolaci su im vrhunski, i veliki znas sta platis...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back