...kako si Moco?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra prijateljica a ti radila testaha
Vidi nama ni iz dzepa ni u dzep al ti sebi skodis ovim ponasanjem
Tsh 27???!!!!! Jesi sigurna da ne pise 2,7?
Referentne vrednosti u lab po bgu su 0,2-4 uUl/ml ( gore dole malo zavisi de se radi al tu se krecu svi).....sve ispod ili iznad toga ne valja....ako imas stvarno 27 a koriste iste vrednosti onda cestitam ti na lenjosti kad ti godinama pricam da odes kod endo a ti se pravis luda, u stvari ne pravis se
Il ti lab ima drugacije referentne vrednosti il je dobro sto nisi pobila ukucane do sadDobro ne ubi coveka zbog jabuke
Ne trazi od nestrucnih foramasa savete nego mars kod endokrinologa, prekini da se ko derle ponasas
Nadam se da ta tvoja lab koristi drugaciji sistem merenja....za tvoje dobro
Isle smo zajedno.
Ona i ja danas da vadimo krv na hormone. Ja imam sutra prepodne kontrolu kod moje dr. Moji hormoni su ok. Oni su uvek ok. Ali su i mojoj mami bili i pre i posle operacije i evo na jesen ide opet, da izvadi to sto je ostalo. A i ja imam cistu.
Drugarica ima nesto drugo. Plus malu bebu od 6 meseci. Pije lekove odavno i odrzava tsh oko 2. Sad otisla onako sama na svoju ruku i 27.
Ja joj kazem da ponovi sutra, dal ce me poslusati ne znam. Dr.joj je povecala dozu naravno.
Ali znam da dosta njih pokusava ishranom da sredi koliko je moguce to, pa me zanima da li je nesto dobro i da li uspeva?
...ishranom niko nije izlecio stitnu zlezdu pa nece ni ona...mora da pije lekove uredno kako pise u uputstvu, nema malo cu ovako malo onako, onda ih dzaba pije...
...drugo neka ponovi test to je previse i za hitni pregled kod nekog ozbiljnog endokrinologa...
...kolika ti je ta cista o kojoj pricas? ja imam dve sa obe strane, i od kad pijem lekove smanjuju se...
To je strasna cifra ako su jedinice koje napisahIsle smo zajedno.
Ona i ja danas da vadimo krv na hormone. Ja imam sutra prepodne kontrolu kod moje dr. Moji hormoni su ok. Oni su uvek ok. Ali su i mojoj mami bili i pre i posle operacije i evo na jesen ide opet, da izvadi to sto je ostalo. A i ja imam cistu.
Drugarica ima nesto drugo. Plus malu bebu od 6 meseci. Pije lekove odavno i odrzava tsh oko 2. Sad otisla onako sama na svoju ruku i 27.
Ja joj kazem da ponovi sutra, dal ce me poslusati ne znam. Dr.joj je povecala dozu naravno.
Ali znam da dosta njih pokusava ishranom da sredi koliko je moguce to, pa me zanima da li je nesto dobro i da li uspeva?
naređao Cane kečeve pa mu roditelj konfiskovao garderobu
a Cane obuče radničke plave pantalone na tregere i pravac plato kod MOskve
pankeri se nađu u čudu, wtf
a Cane će da zanjače: štaeee jeboteeee, ložim se na kineeesku kultuuurnu revoluciiiiiju
Ja sam bila 2013.
Tad je bila jedna, na jednom reznju, nesto malo, ako se dobro secam 1-2 mm(jel mm?)
Ja nemam terapiju afro
И ја једем. Нектарину.
To je strasna cifra ako su jedinice koje napisah
Obavezno da ponovi sutra, ako je isto odmah kod endokrinologa jer nesto debelo ne valja il sa stitnom il jos gore sa samom hipofizom
Kava crna ishrana cickava ovo je brojka teske patologije
O ishrani samo sa endokrinologom jer on ce u skladu sa problemom da kaze sta i kako, ne forumi babe tetke beli magovi i sl....
Ako si ti u pitanju isto vazi - mars kod lekara
Napisala sam da se prvo obratila svom lekaru endokrinologu naravno. I da joj je povecao dozu leka.
jedna forumaljka naša je opravila štitnu u dva tretmana kod homeopate, manite se lekara
Ja parce vulkan pizze![]()