електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
prokletstvo. nemoj to raditi. odmah ih sutra potrosi. odmah.
Чичак, поштеди ме тих идиотарија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок бре, уредно сам их похранила у плехану кутију с ловом.
Чичак, поштеди ме тих идиотарија.
taman nek zove forumasice na randevu u neku kafanu, da mezetnemo neko pecenje![]()
Дакле, боље да вам нисам рекла. Овај Чичак се бави враџбинама, фуј!
Od cicka i crna macka bezi u zadnje vreme... elektriko ne igraj se
- - - - - - - - - -
Sutra ujutru da si otisla na bajloni... i kupila bar tri ruzne haljine... a moz i neku lepu bluzicu ili 4 boksa cigara... kupi cvece... idi zapali svecu... okaj grehe
ozbiljne su to stvari
- - - - - - - - - -
to vam je taman za gorivo
ma kakvo gorivo, svercovace se u gsp, a time moze da plati neku prasecu polutku
imajte razumevanja, prividjaju mi se prasici, opet sam gladna, odoh do frizidera da ulovim nesto![]()
ubi me mala sa nogama... a place kad je prebacim u krevetac... sve to razmazeno moja elektriko... sve cu ja to u vojnu skoluИди код деце, време ти је за легање.
ma kakvo gorivo, svercovace se u gsp, a time moze da plati neku prasecu polutku
imajte razumevanja, prividjaju mi se prasici, opet sam gladna, odoh do frizidera da ulovim nesto![]()
qq i lele
cickava dam ti kameru za ovaj tanjir
ulovicu ovih dana neko parce pecenja samo dusu da naranim
mmmm crveno meso...
Сада ништа, али јутрос сам посматрао враБце.
На 17 степени Џена и ја око 6 седимо и кафенишемо у летњој гарнитури, а враБци излећу из баџура на даскама од комшијиног тавана... врапци за разлику од других птица и нису неки ранораниоци.
Поређају се на први штрик до комшијине куће, то им дође полигон за окупљање и чаврљање ујутро, џивџанају и кењају све у 16, ваљда им се свари током ноћи све што су јуче увече и после подне појели па да се ослободе баласта.
И то сви, од маторих бундаша, преко младића и девојака до најмлађих жутокљунаца!
Потом су одлетели до шерпице с водом, налипали се и даље у живот.Evo zamislih, kakva scena![]()