Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova cicak isto ko poznavalac vuce mentalni oziljak. Cicak, fore su ti na nivou retardiranog deteta. Imas preko 30 a ponasas se ko retard.

kad da dodjemo, onako djuture? :lol:

Ja joj dadoh reputaciju za rebarca.
Rekoh....pozvaće:mrgreen:

Дивизија "Жути мрави" надире. :mrgreen:

Ja svoj deo prasetine prepuštam zainteresovanima; za mene vino i makovnjača, molim :zkez:

Organizujte se... :) :) :)

Samo za drustvo sa foruma 50% skuplje... :malav:

- - - - - - - - - -

Piletina izaziva pederluk. To je izjavio i predsednik drzave koji vodi racuna o zdravlju svojih gradjana. Nekome sa druge strane ocigledno odgovara sirenje pederluka.

http://www.blic.rs/vesti/svet/morales-piletina-izaziva-celavost-i-polnu-nemoc/x2nzstp

Zato se kod nas u selu jede samo prasetina :lol:

- - - - - - - - - -

Неког превозника да нађемо и ето нас. Припреми се за озбиљно послужење.

Ja sam rodjena spremna :cool:

qq i lele
cickava dam ti kameru za ovaj tanjir :lol:
ulovicu ovih dana neko parce pecenja samo dusu da naranim
mmmm crveno meso...ako vidim jos jednom belo meso ili ribu ima da ubijem nekoga :lol:
Ma da mogu sad bi ti ga poslala po golubu pismonosi...
Ja koja obozavam ribu... i belo meso onako... u zadnje vreme sam pocela da jedem ovo pecenje jer je brutalno...
Mada opet... da mogu, svaki dan bi jela losos, morske plodove, testa i sosove... voce povrce normalno...
Kod vas u selu se ne jedu jaja koja izlaze iz kokosije kloake?

Jedemo jaja... kuvana pecena przena... muzeva ne diramo

Ma da mogu sad bi ti ga poslala po golubu pismonosi...
Ja koja obozavam ribu... i belo meso onako... u zadnje vreme sam pocela da jedem ovo pecenje jer je brutalno...
Mada opet... da mogu, svaki dan bi jela losos, morske plodove, testa i sosove... voce povrce normalno...

Jedemo jaja... kuvana pecena przena... muzeva ne diramo

probaj da jedes ribu i belo meso a da ne razlikujes ta dva, i tako skoro mesec dana svaki jjebeni dan, samo to
da vidis kako ces poceti da gledas u ljude kao u potencijalno ukusno pecenje :rotf:
prvo sto sam smazala kad sma usla u kucu je bio pun tanjir krmenadli a onda cinija voca :lol:
shvatis da je i smrdljivi maksi kvalitet i po za ono sto ameri jedu

e jaja nisam jela, jer su trumanova tamo, neka fala jos mi se zivi :lol:

- - - - - - - - - -

ja mislim ljudi da je doso red da se mi lepo organizujemo pa kod cickave na mezetluk :malav:

Ne citam druge teme... nemam pojma da si se vratila...

- - - - - - - - - -

Aj sad lepo priznaj da si pobegla od muza... zbog nekog negro momcica :zper:

napisah malo pre u rupi

naravno, nije negro, uhvatila sam meksikanca, latinooo :zper: pobegli smo zajedno u camcu za spasavanje i otplovili u suton :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

zajebavaj ti
ja se ne zajebavam sa ovim dolaskom, pazi svaki cas mogu da ti iskocim na vrata :zper: turi prase na razanj, ja sam izgladnela, pojescu i tebe pecenu :lol:

Ne plasiraju radi mene vec takvih poput tebe koji diskutuju sa slikama iz televizora.

Informaciju koja me zanima ja obradim, po mogucstvu ispitam, ne prihvatam zdravo za gotovo sve sto drugi kazu poput nekog slepca.
Ti si sinak toliko plitak, bez logike i sposobnosti induktivnog mišljenja da te fore ne možeš prodati ni deci u vrtići.
Ae šetnja.

- - - - - - - - - -

Necete, povedi svog caleta i daj njemu kupusa.
Конфликтна личност само би се свађао, па купус је вегански идеал!

napisah malo pre u rupi

naravno, nije negro, uhvatila sam meksikanca, latinooo :zper: pobegli smo zajedno u camcu za spasavanje i otplovili u suton :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

zajebavaj ti
ja se ne zajebavam sa ovim dolaskom, pazi svaki cas mogu da ti iskocim na vrata :zper: turi prase na razanj, ja sam izgladnela, pojescu i tebe pecenu :lol:
mehikano jel :zper:
Ima ga turim na kolac ako treba i to nepodmascen

deco ja jesam volela mek pre ovog, sad ga volim jos vise :rotf:
da je nezdravo jeste, to necemo ni da diskutujemo, ali sto je ukusno pa nemam reci :rotf:
ono kad ti je mek pojam za ukusnu hranu.....uopste se ne zajebavam, posle one hrane ovamo, mek je vrhunac kulinarstva, jer barem ima ukus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back