....boKte mazo vise ne moze covek ni da kaze nesto da ne ispadne sumnjiv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да баш ће трговци кафом специјално тебе ради пласирати информације којима обесхрабрују оснивање срБских плантажа кафе!Opet se vodis informacijama sa neta, ovog puta informacijama koje su stavili trgovci kafe. Kapiras kako si skucen i programiran.
Vidis ti to moj kolega... kao kameleon...E moj Čile, jedno veče si kraljica noći a sledeće jutro dete na sisu, ceger u ruku i pravac na pijacu,
prava Pepeljuga)))
al za DESET GODINA... ahahahah... pa ti kolega ako ne pocnes jesti nesto, neces biti ziv za deset godina... ahhahahah...Ptico, kafu kupujem u zrnu i ne podvaljuju mi svakakve zitarice. Bas zato je i kupujem u zrnu, u przionici je samelju i dobijem cistu. Sledece sezone cu da posadim drvo x 5, za deset godina imacu svoju.
Vidis ti to moj kolega... kao kameleon...
al za DESET GODINA... ahahahah... pa ti kolega ako ne pocnes jesti nesto, neces biti ziv za deset godina... ahhahahah...
- - - - - - - - - -
Tema: lezim... gledamo tv... decica spavaju...
- - - - - - - - - -
Imala sam danas dva vegana... kami![]()
nisam znala da se kafa uklapa u zdrav nacin zivljenja![]()
Imala sam danas dva vegana... kami![]()
al za DESET GODINA... ahahahah... pa ti kolega ako ne pocnes jesti nesto, neces biti ziv za deset godina... ahhahahah...:
Za deset godina ici ces na pregled da vidis imas li kancer ukoliko ne prestanes jesti meso jer je utvrdjeno da meso sadrzi secer koji je izazivac kancera.
Није.Za deset godina ici ces na pregled da vidis imas li kancer ukoliko ne prestanes jesti meso jer je utvrdjeno da meso sadrzi secer koji je izazivac kancera.
Није.
Покушао си то да подметнеш на ПДФ Здравље па су те Бру Зли и Микело разбили да је све звечало!![]()
Вечерас у комбинацији с парадајзом.e baš me podsetiste kako smo se dobro naručkali domaćih prouzvoda u Rumuniji...
elem,kolega uvek,ali uveeeeek gde god da pođemo obrsti svoj tavan pa ponese kulena,šunke,kobasica...
leleeeeeeeeeee,la nam je bilo dobroooooo
i rakije i vina i svega smo se lepo nauživali
![]()
Вечерас у комбинацији с парадајзом.
Парадајз још увек није постигао ону фину арому и баланс слатког и киселог, али за разлику од оног зимског нема ни укус пиљевине!
Прелом мозга нема даље!Radjenoo je istrazivanje i utvrdjeno da meso sadrzi neurotoksin koji ljudi ne mogu da sintetisu nakon cega vodi bolesti, zivotinje sa druge strane mogu.
Tebe je razbio Djoko K na erotskim, jecao si tri dana.
hvala na lepim zeljama miki![]()
Raspolozena si vecerasvidis kako vegansko drustvo utice na ponasanje, sva si hepi
Zamisli jos da si jedna od nasih, gde bi ti kraj bio.
Надам се да имате дворишну фуруну&роштиљ... непроцењиво!Danas smazali jedno prasence od 40ak kg i 8 kokica... pekarski krompir... salatu... domacu strudlu sa makom, orasima, rogacem...![]()
Metlice, imam jedno pitanjce... jel bolje raspolozenje ljudi koji su u toplim krajevima?
Jesi veselija?
Raspolozenija?
Надам се да имате дворишну фуруну&роштиљ... непроцењиво!
Danas smazali jedno prasence od 40ak kg i 8 kokica... pekarski krompir... salatu... domacu strudlu sa makom, orasima, rogacem...![]()
aha, jako sam vesela
prstim od srece
jedino mi se telo raduje jer sad jede napokon hranu i voce sa ukusom
napravih vocnu salatu, ako sam i mislila pre da ovo vestacko voce ovde nema ukus, menjam misljenje, ima ljudi ima itekako, jedem voce iz maksija i uzivam mogu vam reci, ima ukus
cek kad dovatim pijacno kako ce tek da bude
puna cinija vocne salate, mljac mljac....kusam ko da nisam videla nikad
pre toga pojela krmenadle iz maksija takodje, imaju ukus, smrde malo na razne koncentrate ali nema veze imaju ukus i miris![]()