Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet se vodis informacijama sa neta, ovog puta informacijama koje su stavili trgovci kafe. Kapiras kako si skucen i programiran.
Да баш ће трговци кафом специјално тебе ради пласирати информације којима обесхрабрују оснивање срБских плантажа кафе!
Ни не знаш колико си шупаљ.

E moj Čile, jedno veče si kraljica noći a sledeće jutro dete na sisu, ceger u ruku i pravac na pijacu,
prava Pepeljuga :) )))
Vidis ti to moj kolega... kao kameleon... :malav:
Ptico, kafu kupujem u zrnu i ne podvaljuju mi svakakve zitarice. Bas zato je i kupujem u zrnu, u przionici je samelju i dobijem cistu. Sledece sezone cu da posadim drvo x 5, za deset godina imacu svoju.
al za DESET GODINA... ahahahah... pa ti kolega ako ne pocnes jesti nesto, neces biti ziv za deset godina... ahhahahah...

- - - - - - - - - -

Tema: lezim... gledamo tv... decica spavaju...

- - - - - - - - - -

Imala sam danas dva vegana... kami :uja:

e baš me podsetiste kako smo se dobro naručkali domaćih prouzvoda u Rumuniji...
elem,kolega uvek,ali uveeeeek gde god da pođemo obrsti svoj tavan pa ponese kulena,šunke,kobasica...
leleeeeeeeeeee,la nam je bilo dobroooooo
i rakije i vina i svega smo se lepo nauživali

:zaljubljena:

Није.
Покушао си то да подметнеш на ПДФ Здравље па су те Бру Зли и Микело разбили да је све звечало!:D

Radjenoo je istrazivanje i utvrdjeno da meso sadrzi neurotoksin koji ljudi ne mogu da sintetisu nakon cega vodi bolesti, zivotinje sa druge strane mogu.

Tebe je razbio Djoko K na erotskim, jecao si tri dana.

e baš me podsetiste kako smo se dobro naručkali domaćih prouzvoda u Rumuniji...
elem,kolega uvek,ali uveeeeek gde god da pođemo obrsti svoj tavan pa ponese kulena,šunke,kobasica...
leleeeeeeeeeee,la nam je bilo dobroooooo
i rakije i vina i svega smo se lepo nauživali

:zaljubljena:
Вечерас у комбинацији с парадајзом.
Парадајз још увек није постигао ону фину арому и баланс слатког и киселог, али за разлику од оног зимског нема ни укус пиљевине!

Radjenoo je istrazivanje i utvrdjeno da meso sadrzi neurotoksin koji ljudi ne mogu da sintetisu nakon cega vodi bolesti, zivotinje sa druge strane mogu.

Tebe je razbio Djoko K na erotskim, jecao si tri dana.
Прелом мозга нема даље!:hahaha:
Покушаваш да протуриш ту небулозу о месу као штетном иако си већ сасвим погубљен од мањка Б-12 зато и имаш халуцинације о Ђоку К.:D

Metlice, imam jedno pitanjce... jel bolje raspolozenje ljudi koji su u toplim krajevima?
Jesi veselija?
Raspolozenija?

aha, jako sam vesela
prstim od srece
jedino mi se telo raduje jer sad jede napokon hranu i voce sa ukusom
napravih vocnu salatu, ako sam i mislila pre da ovo vestacko voce ovde nema ukus, menjam misljenje, ima ljudi ima itekako, jedem voce iz maksija i uzivam mogu vam reci, ima ukus :rotf:
cek kad dovatim pijacno kako ce tek da bude
puna cinija vocne salate, mljac mljac....kusam ko da nisam videla nikad :lol:
pre toga pojela krmenadle iz maksija takodje, imaju ukus, smrde malo na razne koncentrate ali nema veze imaju ukus i miris :rotf:

aha, jako sam vesela
prstim od srece
jedino mi se telo raduje jer sad jede napokon hranu i voce sa ukusom
napravih vocnu salatu, ako sam i mislila pre da ovo vestacko voce ovde nema ukus, menjam misljenje, ima ljudi ima itekako, jedem voce iz maksija i uzivam mogu vam reci, ima ukus :rotf:
cek kad dovatim pijacno kako ce tek da bude
puna cinija vocne salate, mljac mljac....kusam ko da nisam videla nikad :lol:
pre toga pojela krmenadle iz maksija takodje, imaju ukus, smrde malo na razne koncentrate ali nema veze imaju ukus i miris :rotf:

Odakle ti maksi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back