Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Kog je pola bilo prase, tj. da ga niste zaklali i glodali mu kosti, da li bi kad bi porastao bio krmak ili krmaca?
Jedes li krmace ili samo njihovu decu?
Ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kog je pola bilo prase, tj. da ga niste zaklali i glodali mu kosti, da li bi kad bi porastao bio krmak ili krmaca?
Jedes li krmace ili samo njihovu decu?
Ja pojedoh parče deteta krmače danas za ručak, a sada se spremam da obarim menstruaciju kokoškeJedes li krmace ili samo njihovu decu?

Ja pojedoh parče deteta krmače danas za ručak, a sada se spremam da obarim menstruaciju kokoške![]()
Tja, za nekog ko ne unosi uzrujavajuće nutritijente i diči se blagošću i blagougodnošću hrane koju konzumira, lako se uzrujavašTrtis se u razgovor a niko te nije zvao. Ajde setnja, vidis da diskutujuem sa cicak.

Tja, za nekog ko ne unosi uzrujavajuće nutritijente i diči se blagošću i blagougodnošću hrane koju konzumira, lako se uzrujavaš![]()
mmm.. kad grizes a ono pucketa koliko je hrskavo i ukusno... a uz to domaci najmekaniji hleb na svetu... ogromna pogaca... mekana kao dusa devojacka... ....mmmm hrskva korica

pa ozbiljno te pitam... muz ti donio voce iz maxija?iza coska cickava![]()

mmm.. kad grizes a ono pucketa koliko je hrskavo i ukusno... a uz to domaci najmekaniji hleb na svetu... ogromna pogaca... mekana kao dusa devojacka... ....
pa ozbiljno te pitam... muz ti donio voce iz maxija?![]()

kad da dodjemo, onako djuture?![]()

kad da dodjemo, onako djuture?![]()

- - - - - - - - - -
sta da pakujemo, idemo svi
Ja svoj deo prasetine prepuštam zainteresovanima; za mene vino i makovnjača, molim![]()

Да баш ће трговци кафом специјално тебе ради пласирати информације којима обесхрабрују оснивање срБских плантажа кафе!.

Evo, povešćemo i Kamaela na kupus![]()
A pred kućom mama-krmača pita: ''Gde je moje dete, gde je moj Uroš?''.
Gospođo, vaš sin je na jednom boljem mestu. Shvatićete, kao krmača i kao majka, nije on rođen za valjanje u blatu.
Kamele, donesi gospođi salatu i pravi joj društvo malo, da ne smeta gostima.