ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
veselim se i radujem ponedeljku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko te pitao to bre?
Jel sa tobom sve ok? Poslala si mi reputaciju navodeci da ne znam sta sve stavljaju u kafu.
Prvo trebas pitati da li znam sta stavljaju u mlevenu kafu, nakon toga ako kazem da ne znam i da koristim mlevenu kafu (koju ne koristim) mozes konstatovati i da se becis smajlijima kao sto si malopre uradila.

Ispratila gostee,mahina radii,sedoh i podigla nogeee.

eo malo doputovala kući..
sad će jedna duža pauza...
?Jeste li doneli lepe uspoene i mozda neke pobede?
Au, preispitaj se malko...
moj skromni savet.
Немаш бриге, нећеш.Ptico, kafu kupujem u zrnu i ne podvaljuju mi svakakve zitarice. Bas zato je i kupujem u zrnu, u przionici je samelju i dobijem cistu. Sledece sezone cu da posadim drvo x 5, za deset godina imacu svoju.
Не само што си покупио мој фазон већ то кажеш жени што ја никада не бих учинио.Setnja.
eo malo doputovala kući..
sad će jedna duža pauza...

Ти живиш у уверењу да тебе неко штриклира док гајиш кафу у Србији?Opteretio si se mojom pojavom, preko 50% postova ti predstavlja "odgovorite sa citatom" gde stikliras moje. Naneo sam ti mentalne oziljke i sada si polulud.

...dosta si i skitala![]()

aaaaaaaaa,pa sa novim vezama koje ostvarih tamo,biće toga još više..Bogu hvala...![]()
ovo moze da zvuci sumnjivo....eno videh..ako, ako samo neka je naprednoovo moze da zvuci sumnjivo

Ти живиш у уверењу да тебе неко штриклира док гајиш кафу у Србији?
И МнВ је била у праву!
Шетња!