Sta trenutno radis 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хиљаду пута помогнеш и хиљаду први пут одбијеш, бићеш грбав као да никада ниси помагао.

Иначе, немам утисак да су људи завидни, мислим да нико никога не зарезује.
Исто.
Они који Бог зна шта очекују од других и то им се не испуни тумаче такве ствари завидношћу.

Слушам како грми, из далека, дубоко и продорно, а само је местимично облачно.
Сећам се кад сам као дете био на салашу лети, а крене невреме, около атар, багреми око дворишта се савијају од ветра, а грмљавина у тој осами има посебан звук... деда лежи на клупи поред просте пећи(мсм лети се не ложи сем када се пече лебА, или какво месЋе) само откоментарише: То БогА котура бурад по небу!:D

Слушам како грми, из далека, дубоко и продорно, а само је местимично облачно.
Сећам се кад сам као дете био на салашу лети, а крене невреме, около атар, багреми око дворишта се савијају од ветра, а грмљавина у тој осами има посебан звук... деда лежи на клупи поред просте пећи(мсм лети се не ложи сем када се пече лебА, или какво месЋе) само откоментарише: То БогА котура бурад по небу!:D

Код мојих у БЦ (тих давних дана) чим загрми - нестаје струја. Зато смо увек имали спремне петролејке које су мени изгледале чаробно.

Код мојих у БЦ (тих давних дана) чим загрми - нестаје струја. Зато смо увек имали спремне петролејке које су мени изгледале чаробно.
У доба које сам помињао кад сам рецимо имао 5-6 година(ко ће детету тог узраста описивати облаке, наелектрисања, муње и громове?) салаш није био прикључен на електричну мрежу... исто петролејке, свеће и кандило, али у суштини ноћ је била за спавање!

..bas :lol:

..meni bas i nije jasno koji je uzitak boraviti u zgradi na vodi...tu je sigurno guzva bez prestanka...mene bi to smorilo, iako sam neko ko moze
svuda da se prilagodi....bas nebi bila nesto narocito srecna...

Ни мени није јасно, али ко мене пита. Фазон је ваљда у целокупном луксузу а мање у местима куда се плови тј из брода излази на копно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back