Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ja sam nesto premorena danima. mozda mi je opet gvozdje palo , ne pijem heferol vec mesec dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Листам Крсту, и на Хроници провалим да је тема о убијеној певачици догурала до 2093 поста
Који смо ми народ, Боже ме сачувај...
Има пар пацијената који то све прате и каче на тему.
I ko je ubio pevaljku?
al dobro proci ce...Ja se budim pre 7h iz cuga... sredim decu... sve super... i kad ih ispratim, ako se vratim na 5 minuta samo, koma sam... kako se umirim tako mi se spava... dok sam u pokretu i nesto radim puna elana, mogu planinu pomeriti, a kako sednem tako kapci padaju...ja sam nesto premorena danima. mozda mi je opet gvozdje palo , ne pijem heferol vec mesec dana
Уопште немам воље да се сретнем са другарицом која иначе живи у Канади. Ту је неких десет дана.
Уопште немам воље да се сретнем са другарицом која иначе живи у Канади. Ту је неких десет дана.
Ne daj se... idi pa makar preko volje... bar ces izaci iz stana...
Ја сваког дана најмање једном излазим у град, који си ти лик јбт...Онда не иди, просто.
Живот је сувише кратак да бисмо га трошили на присилна виђања и дружења са небитним особама.
Ја сваког дана најмање једном излазим у град, који си ти лик јбт...
И сусрет није заказан, на мени је да је зовем.
- - - - - - - - - -
То је она која ме је прошле године гњавила због цигаре у башти кафића а није нашла за сходно хвала да каже што сам јој средила присуство на прослави матуре.
Ja se budim pre 7h iz cuga... sredim decu... sve super... i kad ih ispratim, ako se vratim na 5 minuta samo, koma sam... kako se umirim tako mi se spava... dok sam u pokretu i nesto radim puna elana, mogu planinu pomeriti, a kako sednem tako kapci padaju...
Ne pravi ti gvozdje problem sa stolicom? Kad ga uzimas dugo?
...jel obavezno da se vidite? jel ona insistirala ili ti mislis da je "red" da se vidite?
Najmanje jednom?! Pa ti si bas divlja...Ја сваког дана најмање једном излазим у град, који си ти лик јбт...
И сусрет није заказан, на мени је да је зовем.
- - - - - - - - - -
То је она која ме је прошле године гњавила због цигаре у башти кафића а није нашла за сходно хвала да каже што сам јој средила присуство на прослави матуре.

Звала у петак да јави да је ту. Ја предложила недељу за виђање, она рекла да не може и да се јавим за неки други дан.
Ма ко јој ј*** матер.
Najmanje jednom?! Pa ti si bas divlja...
Ja ne bih propustila da vidim nekoga ko je dosao iz Kanade, sekire da padaju, i da sam u depresiji teskoj... ali ti nemoj ako ti se ne mili
Звала у петак да јави да је ту. Ја предложила недељу за виђање, она рекла да не може и да се јавим за неки други дан.
Ма ко јој ј*** матер.

...pa koliko ostaje? mozda moze neka druga nedelja? meni je to totalno bzvz kad se na silu odrzavaju kao neki kontakti samo zato sto je neko rekao da to tako treba....
Онда иди ти да је видиш, таман да ме растеретиш обавезе.

Divno prijateljstvo...![]()
Ту је још осам дана. Али немам воље, једноставно немам.
Не коментариши оно што не разумеш. Ствари нису биле сјајне ни док је била ту.
...znas kako, juce pitam nasu curu gde je isla za odmor...kaze nigde...ni kuci? Ne.
...rece mi da je dve godine davala veliki novac na karte (karta je oko 300-500evra) da dodje, kupovala svima po sitnicu sto na kraju ispadne prilicno da bi je oni na kraju kulirali i kao nije svet pao na teme sto si ti dosla...sada je ostala ovde sa momkom...to sam cula od jos par devojaka...kao mi im idemo na noge a oni se trude da nam pokazu koliko smo im nebitne i kako zivot ide dalje bez nas.
...ako sam nevazna onda necu ni da idem, vodim majku na Sejsele za te pare...bilo mi je najpre cudno a kada razmislis bolje, u pravu je...ta zena, kakva god da je, je ceo odmor koji ima dala da dodje u Srbiju...za taj novac, veruj mi, mogla je da ode bilo gde na svetu da lezi na plazi i da se odmori u prirodi. Ipak ste bile nekada prijateljice. Ja bih tako...prilagodila bih joj se jer svaka prica ima dve strane i dva ugla.
...ruku na srce, ni ja se nisam sada proslavila kuci, doduse nisam ni bila dve godine i nije mi jednom palo na um "koji sam djavo uopste dolazila"...sva sreca te imam par sjajnih prijatelje, sve ostalo je vezi macku o rep...
...znas kako, juce pitam nasu curu gde je isla za odmor...kaze nigde...ni kuci? Ne.
...rece mi da je dve godine davala veliki novac na karte (karta je oko 300-500evra) da dodje, kupovala svima po sitnicu sto na kraju ispadne prilicno da bi je oni na kraju kulirali i kao nije svet pao na teme sto si ti dosla...sada je ostala ovde sa momkom...to sam cula od jos par devojaka...kao mi im idemo na noge a oni se trude da nam pokazu koliko smo im nebitne i kako zivot ide dalje bez nas.
...ako sam nevazna onda necu ni da idem, vodim majku na Sejsele za te pare...bilo mi je najpre cudno a kada razmislis bolje, u pravu je...ta zena, kakva god da je, je ceo odmor koji ima dala da dodje u Srbiju...za taj novac, veruj mi, mogla je da ode bilo gde na svetu da lezi na plazi i da se odmori u prirodi. Ipak ste bile nekada prijateljice. Ja bih tako...prilagodila bih joj se jer svaka prica ima dve strane i dva ugla.
...ruku na srce, ni ja se nisam sada proslavila kuci, doduse nisam ni bila dve godine i nije mi jednom palo na um "koji sam djavo uopste dolazila"...sva sreca te imam par sjajnih prijatelje, sve ostalo je vezi macku o rep...
Citaj ono sto pise!Не коментариши оно што не разумеш. Ствари нису биле сјајне ни док је била ту.
Otprilike tako......znas kako, juce pitam nasu curu gde je isla za odmor...kaze nigde...ni kuci? Ne.