- Poruka
- 98.702
И мени глава као мерица. Одвратно се осећам.
valjda ce da prodje kad srucim ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мени глава као мерица. Одвратно се осећам.

..pa moze uvek je bilo razlike u cenama i kad nije bilo poreza, a nije ga bilo....zato je razlika izmedju stana na nbg kod opstine i stana na b.jerkovicu bila prilicna, iako je recimo
stan na jerkovicu bio veci za trecinu kvadrature i plus ima toplu vodu...ovo pouzdano znam...uvek zavisi i od godista zgrade i od lokacije i od toga imas grejanje, nemas...ma svasta nesto
ulazi u obzir kad se to obracunava...
pa nije stan u centru 6x skuplji od onog na Miljakovcu...i u centru su uglavnom stare zgrade koje nemaju centralno grejanje
na zapadu bogati ljudi zive u predgradjima a ne u centru

..pa nemam pojma koliko je puta skuplji, ali jeste puno...
..znas kad su Rusi kupovali kuce u CG nisu ih one ni zanimale, njih je zanimala lokacija, lokacija prodaje nekretninu...pa su neki za kucu koja ne lici na nista
dobijali po nekoliko miliona...
- - - - - - - - - -
...da ali mnogi imaju stanove i u gradu, a odselili su se na periferuju da bi imali dvorista....
- - - - - - - - - -
..cuj ne kazem ja da treba da vam oderu kozu, pa juce smo pricali o tome i logicno je da preteruju i znamo razloge vec smo ih spominjali zasto to rade...![]()
..ko je to rekao...?
Pazi, da kazemo da je u centru najskuplji kvadrat 2k, a to znaci da je kvadrat na Miljakovcu 350 E. Tesko, lopovi su to.
- - - - - - - - - -
Ja sam to rekao jer je takva njihova logika.
..pa nemam pojma koliko je puta skuplji, ali jeste puno...
..znas kad su Rusi kupovali kuce u CG nisu ih one ni zanimale, njih je zanimala lokacija, lokacija prodaje nekretninu...pa su neki za kucu koja ne lici na nista
dobijali po nekoliko miliona...
- - - - - - - - - -
...da ali mnogi imaju stanove i u gradu, a odselili su se na periferuju da bi imali dvorista....
- - - - - - - - - -
..cuj ne kazem ja da treba da vam oderu kozu, pa juce smo pricali o tome i logicno je da preteruju i znamo razloge vec smo ih spominjali zasto to rade...![]()
centar, stara gradnja 1500-1800
Miljakovac 900-1100
...u centu je mnogo vise od 2000e po kvadratu...a tamo maximum 800e...pa ajde bi li ti pre birao da zivis na Miljakovcu 3 ili kod Doma omladine da imas kesa? sta ti je lepse i bolje?
...jesu derikoze sve to stoji, i da preteruju i da svaki nacin ocigledno traze da ljude isteraju iz njihovih stanova na indirektan nacin sto je sramotno...valjda se to nekad malo uskladi i
prilagodi nasim uslovima...nas narod jednostavno nema para za tako skupe dazbine...
U centru grada ziveo sam godinu dana i ziveo bih ponovo samo da me neka muka na to natera.
...ja sam juce cula drugacije, ali priblizno...ali nema veze, rekoh moraju da se te neke nepravilnosti isprave...previse je to mnogi nece moci da plate...
Pa to je i cilj jer ce ljudi u centru masovno da prodaju i onda nece cena biti 2k nego...