sa 20 na 36 hiljada
Vracar historical in facebook.
Centar je uvek papren,gde god da si a to napredno dizanje svega je da se popune rupe u brodu koji tone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa 20 na 36 hiljada

zvanicno se posserem na hranu u americi
budi bog s nama sta je ovo![]()
zvanicno se posserem na hranu u americi
budi bog s nama sta je ovo![]()
Да чујем, шта си то јела.

![]()
Jedi organic ako imas mogucnosti tu gde si.

ma sve i svasta
ja sam mislila da ljudi preteruju kad su mi rekli da riba i pile imaju isti ukus, i krava i prase, brate ne preteruju
onda natrpaju te njihove kecape i gril soseve da bi izvukli ukus, ustvari jos vise useru, ne mozes da jedes
pre neki dan sam posle treceg zalogaja provalila da jedem ribu, i to tako sto sam naletela na riblju koscicu, inace mislila parce belog mesa
ne moze da se opise![]()
Bila sam danas na kafi sa drugaricom koja je prethodnih devet meseci bila na kruzeru koji drzi neka americka kompanija...
...kaze,sta god da jedes ima potpuno isti ukus...svejedno dal je karfiol,jagoda ili piletina
Sve sam GMO...![]()
neopisivo je
ja sam mislila da preteruju, jer kod italijana kad sam jela nije bilo tako strasno
ovo je horor, cak i hrana za goste, koju imam pravo da jedem, horor
??То је хотелска храна или си села негде другде?
na brodu za goste i za posadu, ista gowna u sustini, za goste je fensi vise i ima mnogo veci izbor, ponadah se ima bolji ukus, ma jok sestro
u hotelima sto smo jeli isto, pile uvaljaju u slatki neki gril sos i to je kao specijalitet, sklonis sos pile nema ukus, ko leba da jedes
losos iz hotela nema ukus lososa, hbt jela sam gomilu puta, jednostavno nema ukus
ne umem da opisem, strasno

neopisivo je
ja sam mislila da preteruju, jer kod italijana kad sam jela nije bilo tako strasno

Bila sam danas na kafi sa drugaricom koja je prethodnih devet meseci bila na kruzeru koji drzi neka americka kompanija...
...kaze,sta god da jedes ima potpuno isti ukus...svejedno dal je karfiol,jagoda ili piletina
Sve sam GMO...![]()
odlicna sansa da sredis linijicu..neopisivo je

odlicna sansa da sredis linijicu..![]()

Neznam za to,ja ne bih mogao raditi taj posao..meni je to kao u zatvoru.problem je,kazu,sto se ljudi goje i od male kolicine hrane...zapravo oticu od tih silnih hormona kojima je hrana "kljukana" pre nego sto je dosla na brod![]()

Није у питању кљукање храном, метаболизам тих животиња је такав.problem je,kazu,sto se ljudi goje i od male kolicine hrane...zapravo oticu od tih silnih hormona kojima je hrana "kljukana" pre nego sto je dosla na brod![]()
boli me glava, pijem kafu sa limunom
ma sve i svasta
ja sam mislila da ljudi preteruju kad su mi rekli da riba i pile imaju isti ukus, i krava i prase, brate ne preteruju
onda natrpaju te njihove kecape i gril soseve da bi izvukli ukus, ustvari jos vise useru, ne mozes da jedes
pre neki dan sam posle treceg zalogaja provalila da jedem ribu, i to tako sto sam naletela na riblju koscicu, inace mislila parce belog mesa
ne moze da se opise
- - - - - - - - - -
naravno na sred okana samo za mene uzgajaju organik, bas kapetan gaji u saksiji na mostu paradajz, seme iz srbije razume se![]()