Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sad, da vas dve pita covek ko vas toliko laze i pretvara se u realu i sta vas, zapravo, zabole lakat za pretvaranje na forumu?

tema: cekam da mi se odblokira inbox, stize mail sa ogormnim prikacmentom, ebo mi je nanu naninu. :aha:

Ja sad gledam ima za 300k, znaci da prodam stan I imanje u Guci I opusteno. Jel ima neko da hoce imanje u Guci, 2 kuce, 5 ha zemlje I pola ha sume?

za 300.000e ostrvo?

- - - - - - - - - -

i sad, da vas dve pita covek ko vas toliko laze i pretvara se u realu i sta vas, zapravo, zabole lakat za pretvaranje na forumu?

tema: cekam da mi se odblokira inbox, stize mail sa ogormnim prikacmentom, ebo mi je nanu naninu. :aha:

Ko mene laze?.
Ja samo hocu da pobegnem 3 dana od dece da odmorim

Mene licno zabole lakat za sve. Ali kad neko ogranici moju misao I moje pravo govora-TO SE NAZIVA DIKTATUROM.
I uopste sam pristalica toga da coveku kazes u lice, ne iza ledja. Kad kazes u lice, bar covek moze da odgovori.

Malo si precenila...

Možda neko pristane, tvoja avlija - tvoja prvila...

Obišao jednu firmu, vrnuo se, pa sad pijem kafu sa forumašicama :lol:

Ariba andere..vidi, svrnula Metleza Mexicana... ( :

Sta sam precenila? Moj stan je ne manje od 200k. Znaci fali mi 100. Aj I ako budem morala mogu da prodam stan u Srbiji. To je jedno 50k jos. Samo muza da nagovorim, imam ja nepokretnosti dovoljno.

- - - - - - - - - -

Spava mi se

- - - - - - - - - -

Vezana samo za muza... koji nece da se seli... ja bih odletela ladno
I moj serrenda, ucenicu ga 2-im detetom :mrgreen:

Jok, ja volim da trgujem...Tako sam pre 15 god. imao nekretninu u Grčkoj koju sam uspeo da prodam i to na vreme :rotf:
Pa valjda može za toliko.. ebemga.... 5ha..to ti je kao Tašmajdan..ja ne bih dao ispod...

Stisni Latisa, ne spuštjaj cenu!

za 300.000e ostrvo?

- - - - - - - - - -

Ko mene laze?.
Ja samo hocu da pobegnem 3 dana od dece da odmorim

za to ti ne treba ostrvo. zamoli mamu da pricuva decu i otputuj kod neke drugarice.
da se odmoris mozes na bilo kom geografskom podrucju, a mozes i da odes u zambezi i kidas se bas kao u rodjenoj kuci. sve zavisi od cega covek zapravo zeli da se skloni :)

Mene licno zabole lakat za sve. Ali kad neko ogranici moju misao I moje pravo govora-TO SE NAZIVA DIKTATUROM.
I uopste sam pristalica toga da coveku kazes u lice, ne iza ledja. Kad kazes u lice, bar covek moze da odgovori.

pa ok, u realu to svakako mozes, forumski je teze, posto navodna sloboda govora vrlo lako sklizne u vredjanja i prozivke ljudi kojima oci u zivotu vid'o nisi i o kojima znas samo onoliko koliko od njih procitas.

narocito ako je ta neka isitna u lice apsolutno netrazena od druge strane...no dobro, da ne serem sad i ja.

jos mi stize mail :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back