Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako bih ja volela da imam posao, bilo kakav, samo da imam gde da radim pa da i ja pišem kako mi se ne radi i kako je grozno raditi kad ti se spava...eh živote lutalico....:aha:
lepo je to jer mozes platiti racune,i odvojiti nesto para za letovanje,,
ali veruj da unistava nerve,telo se trosi..
i sve to super,ali i taj novac sto zaradis je uvek potaman za osnovne stvari porodice,

lepo je to jer mozes platiti racune,i odvojiti nesto para za letovanje,,
ali veruj da unistava nerve,telo se trosi..
i sve to super,ali i taj novac sto zaradis je uvek potaman za osnovne stvari porodice,

pa jeste, uništava posao svo ono lepo vreme koje možeš da utrošiš na gluvarenje, al samo ako ti je deda Rokfeler ;)

- - - - - - - - - -

Sumnjam da ti umires od gladi

nastavi da sumnjaš

kako bih ja volela da imam posao, bilo kakav, samo da imam gde da radim pa da i ja pišem kako mi se ne radi i kako je grozno raditi kad ti se spava...eh živote lutalico....:aha:

Heh, koliko puta samu sebe prekorim tako, onda se samo setim kako sam išla kod bratovog kuma u perionicu da peglam veš da bi imali za račune.
Moron, počela da živim sa dečkom mesec dana pred istek ugovora na kojem sam primala svakako prevelikih 14hiljada :lol:
Posle smo šest meseci živeli od njegove plate (takođe bedne) i mojih peglanja, promocija i bebisitovanja.
Cela njegova plata je odlazila na kiriju, hranu i štednju za svadbu, a od mojih parica smo plaćali račune.
Teški užas.
A realno, mogla sam živeti kod mamike ko mali debeli bubreščić u loju dok ne nađem nekog momka sa boljom platom i sopstvenom nekretninom.

mogla si Luno al nije slatko kao kad odradiš svoje i strpaš papiriće u džep i znaš da si ih zaradila pa makar puzala na povratku kući jer nemaš snage više ni da ležiš a kamoli da hodaš...
neka je hleb i voda na stolu, ali su moji, nisam ukrala ni pozajmila ni tražila od drugog da mi da, lepo je raditi za sebe, imaš cilj u životu, svrhu postojanja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back