Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam rolove, totalno sam nenapredna :)))))
Па мсмим стварно???:sad2:
Поготово зими кад пада снег спустим ролов до коске, ем не прља прозоре, ем нам то дође као још један слој изолације од кијамета и само да Ви речем ако једном направите кооћоо дрвени ролов је бољи од пластиканера, трајнији и чвршћи.

Па мсмим стварно???:sad2:
Поготово зими кад пада снег спустим ролов до коске, ем не прља прозоре, ем нам то дође као још један слој изолације од кијамета и само да Ви речем ако једном направите кооћоо дрвени ролов је бољи од пластиканера, трајнији и чвршћи.

Dakako da će tako i biti, il bar šalukatre - ne znam zašto ih toliko volim!, al dok smo u stanu nisu nam potrebni, prekrasno je toplo, a za sada imamo venecijanere koje smo zatekli od prethodnih vlasnika.
Obzirom da ne planiramo da se zadržavamo u stanu (ti planiraj a bog ti se smeje!) duže od pet godina, ne bih ih ni postavljala.
A prozori se, naravno, peru bar 4 x godišnje kad živiš u gradu, jer se i sa roletnama i bez njih ne može živeti od prašinčine.

Oprala sam prozore pa sad čekam da padne kiša :mrgreen:

Spusti roletne :)

- - - - - - - - - -

Tek sada videh Poznavaoca :lol:

- - - - - - - - - -

Ја имам ролове али су ми увек максимално подигнути, не волим да чамим у мраку.

A ja ih podignem svega 20 cm i to moraju sve da budu u istoj ravni:lol:
Volim zatamnjen prostor.
Volela bih da imam one skure sto imaju na moru. Sada ih rade i PVC. To usred leta po najjacem suncu kada se zatvori u sobi mrkli mrak :aha:

Код мене сунчано, по који бледуњави облачак, 23Ц, једва да има ветра.
Џукци се излежавају на стазама и травњаку, оба мачора су на зиду спрам комшије(који моја Џена сасвим прикладно зове бедем!!!:D), а мачка-Сивка је претпостављам с потомством горе на тавану помоћне зграде.
Нема назнаке неке ампе.

Код мене сунчано, по који бледуњави облачак, 23Ц, једва да има ветра.
Џукци се излежавају на стазама и травњаку, оба мачора су на зиду спрам комшије(који моја Џена сасвим прикладно зове бедем!!!:D), а мачка-Сивка је претпостављам с потомством горе на тавану помоћне зграде.
Нема назнаке неке ампе.

Tako je i ovde bilo do malopre, sad evo stizu oblaci, vec se smrklo i razduvalo, sad ce neko gomno da padne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back