Jesam ili nisam?
- - - - - - - - - -
na jednu stranu udje na drugu izadje![]()
Nisi, naravno, ali je i pitanje kad kreces?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ili nisam?
- - - - - - - - - -
na jednu stranu udje na drugu izadje![]()
Nisi, naravno, ali je i pitanje kad kreces?
Kako bre nisam?
Zar ja nisam na brodu?![]()
Ма 'де је Шумадинац за брод.

Slusaj ti, nemoj se vredjamo. Pradeda, cukundeda i deda su vozili skelu na Moravu, dodjem mu iz mornarsku familiju...![]()
Мој муж је онда познати земунски морепловац, више пута је чамцем ишао на пецање.

To amaterski, moji su za to vozikanje skele uzimali novce, profesionalci takoreci![]()
Што се Метла не јавља на форуму?

Мачке су једини уобичајени кућни љубимци који ће нам од своје воље оставити плен да и ми не будемо гладни.
Мачке су једини уобичајени кућни љубимци који ће нам од своје воље оставити плен да и ми не будемо гладни.
Досад нам је на менију било понуђено нешто мишева, пацова и разне птице... онако пред вратима од терасе.
Naravno, prvo će sebe da namire, ali drugi to ne rade sem, ako su kao neke ptice grabljivice tako dresirane, ali mačke i bez dresure donesu plen... ono jest da nam nije po ukusu, ali namera je najvažnija!pa to jer nije gladna nego lovi iz zabave
Naravno, prvo će sebe da namire, ali drugi to ne rade sem, ako su kao neke ptice grabljivice tako dresirane, ali mačke i bez dresure donesu plen... ono jest da nam nije po ukusu, ali namera je najvažnija!![]()
Кад је кућа довршена и кад смо се уселили 2003. као и већина комшија, још је било мноштво веверица па смо их и ми добијали на извол'те.Žmuovim mačak stalno donosi krtice![]()

de ste sta se radi
tema: strebam, imam ispit popodne, teoretski deo![]()