Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Спусти ролове ако почне киша... мсм ми гига, ултра, хипер, мега напредни сељаци тако радимо... оно да реЧем прозори се перу до два пута годишње.Oprala sam prozore pa sad čekam da padne kiša![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Спусти ролове ако почне киша... мсм ми гига, ултра, хипер, мега напредни сељаци тако радимо... оно да реЧем прозори се перу до два пута годишње.Oprala sam prozore pa sad čekam da padne kiša![]()
Спусти ролове ако почне киша... мсм ми гига, ултра, хипер, мега напредни сељаци тако радимо... оно да реЧем прозори се перу до два пута годишње.
))))Па мсмим стварно???Nemam rolove, totalno sam nenapredna))))

Па мсмим стварно???
Поготово зими кад пада снег спустим ролов до коске, ем не прља прозоре, ем нам то дође као још један слој изолације од кијамета и само да Ви речем ако једном направите кооћоо дрвени ролов је бољи од пластиканера, трајнији и чвршћи.
Oprala sam prozore pa sad čekam da padne kiša![]()

Ја имам ролове али су ми увек максимално подигнути, не волим да чамим у мраку.

na cozumelu sam 2 nedelje trening, onda se ukrcavam na brod i plovim
tema: zavrsih test Pogledajte prilog 385377
sad da veceramo, pa opet studio fotkanje![]()
idem da spavam, biće neka promena, oči mi na pola koplja
Код мене сунчано, по који бледуњави облачак, 23Ц, једва да има ветра.
Џукци се излежавају на стазама и травњаку, оба мачора су на зиду спрам комшије(који моја Џена сасвим прикладно зове бедем!!!), а мачка-Сивка је претпостављам с потомством горе на тавану помоћне зграде.
Нема назнаке неке ампе.

) pa se do daljnjeg grebemo za obrok kod penzionera, napredno!
))))