Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kakvi su ljudi prevaranti sacuvaj boze...odnesem mantil na hemijsko, ima crne tackice tamo gde je bila torba...
...kosta duplo...a zasto...da bi bilo za sutra...ok, fer plej...uh, mnogo je prljav...ali nov je, samo sam ga jednom nosila...za fleke nema garancije...
...fleke su od tasne, tackice...ne, to ne garantujemo...dobro, ako shvatam platicu duplo a vi ne dajete garanciju da se obicne tackice skinu?...
...haaaaa, pa da (taj snishodljiv osmeh podanicki i lazan ne mogu da svarim)...pa hvala lepo, dovidjenja...

...udjem u market, kupim olovku za skidanje fleka i kazem ili - ili i sve se skine...hvala ustedela mi je novac...i to dupli...

...udjem u apoteku, njih deset, istih takvih, podanicki snishodljivih...treba mi scholl...kako hoce da te izvacare, kako se novac smatra javnim dobrom, nebitnom stavkom

...prekjuce mi trazi koleginica 50 evra da vidi porodicu, da ne menja...ok, za mene znaju da imam devize jer ne nosim kartice...praznik je i njoj, nije problem...sutra do kraja, do sletanja nije pomenula novac, ceo dan krsim prste kako da joj trazim...nije malo, mogu da ih bacim na moju ulicu da nadje neko ko ima penziju tek duplo visu od toga, sto bih njoj poklanjala, svi imamo istu platu, sto bi njoj bilo ko poklanjao...kakav bezobrazluk...ta nacija je cudnovata...da bih joj rekla na kraju, naterala me je da uradim nesto totalno protivno prirodi i opet nije vratila sve do samog kraja, jurila sam je da je ugrabim kada izlazi...ne mogu da verujem...

Poslednja izmena:
Idu mi na qurrac ove "nadjite" fore.

Nadji pandu, nadji ajnstajna, nadji kera, ma nadjem vam mamu...
Sta manjak sexa ucini od coveka... jos ce se prosvalerisati dok nema metle :malav:
ja nocima unazad ne mogu da sastavim nekoliko prespavanih
legnem oko 1..probudim se oko 3h i vrtim do 6..onda se onesvestim do pola 10
znaci, koji mi je?
sad se izlezavam onako opusteno..popicu i kafu u krevetu..otvorila vrata od terase, slusam dobovanje kise o oluke i udisem ozon :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

:ortakinje: dodje mi da je izbrisem ili makar citiram..kao da sam napisano rekla u prazno :aha:
Depresija.
Idi ti miki kod psihijatra, par godina unazad si samo nervoznija i nervoznija.
Ako nemas partnera i sex, onda mi je lakse, onda je to. Ali ako imas ne gine ti doca i neke pilule za spavanje.

jeste ali i ona je dobilla jos pre datum.

Elem stigne M. tamo a ona sto nas je intervjuisala i sto drzi obuku se zacudi sto nisam ja stigao kad je naglasila da stignemo zajedno, ispostavi se da su oni sto prave raspored napravili gresku jer nam nisu ista prezimena. Ali zato je sad sredila pa cemo na isti brod cim ja stignem.
Sto joj ne dade prezime kad si je zeniJo? :lol: eto ti emancipacije i te zenske fore zadrzavanja prezimena... ko da ce te u zivotu prezime definisati
Ja iste manje volim belance, kuvano ili przeno svejedno.

Nego evo vam jedna fotka od metle

windows 7 screenshot
:heart: divno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back