- Poruka
- 50.362
Sva ta sitna bica su prgava govvanca, pekinezeri, mali ljudi itd.
Kompleksi ybg kad si malli moras budes prgav![]()
Imas i drugih ponika, pa nisu takvi
Ovi su bas poznati kao baksuzi.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sva ta sitna bica su prgava govvanca, pekinezeri, mali ljudi itd.
Ovi su bas poznati kao baksuzi.
- - - - - - - - - -
poslednji put te pitam, de je prešjednik? šta si mu uradila?

jos nema guzve na auto-putuuu.Sta manjak sexa ucini od coveka... jos ce se prosvalerisati dok nema metleIdu mi na qurrac ove "nadjite" fore.
Nadji pandu, nadji ajnstajna, nadji kera, ma nadjem vam mamu...

Depresija.ja nocima unazad ne mogu da sastavim nekoliko prespavanih
legnem oko 1..probudim se oko 3h i vrtim do 6..onda se onesvestim do pola 10
znaci, koji mi je?
sad se izlezavam onako opusteno..popicu i kafu u krevetu..otvorila vrata od terase, slusam dobovanje kise o oluke i udisem ozon
- - - - - - - - - -
dodje mi da je izbrisem ili makar citiram..kao da sam napisano rekla u prazno
![]()
Sta manjak sexa ucini od coveka... jos ce se prosvalerisati dok nema metle
Depresija.
Idi ti miki kod psihijatra, par godina unazad si samo nervoznija i nervoznija.
Ako nemas partnera i sex, onda mi je lakse, onda je to. Ali ako imas ne gine ti doca i neke pilule za spavanje.
Sto joj ne dade prezime kad si je zeniJo?jeste ali i ona je dobilla jos pre datum.
Elem stigne M. tamo a ona sto nas je intervjuisala i sto drzi obuku se zacudi sto nisam ja stigao kad je naglasila da stignemo zajedno, ispostavi se da su oni sto prave raspored napravili gresku jer nam nisu ista prezimena. Ali zato je sad sredila pa cemo na isti brod cim ja stignem.
eto ti emancipacije i te zenske fore zadrzavanja prezimena... ko da ce te u zivotu prezime definisatiJa iste manje volim belance, kuvano ili przeno svejedno.
Nego evo vam jedna fotka od metle
windows 7 screenshot
divno*******ije oborioJo i tu teoriju... on kao 'veliki'/coekSva ta sitna bica su prgava govvanca, pekinezeri, mali ljudi itd.
Ko o cemu, ***** o postenjutebi samo to ebanje u glavi

Sto joj ne dade prezime kad si je zeniJo?eto ti emancipacije i te zenske fore zadrzavanja prezimena... ko da ce te u zivotu prezime definisati
divno
Gledam Bones.
Nije fora u emancipaciji nego u menjanju dokumenata i gomile drugih stvari...

Ja evo zavrsavam 10 serijal.

Ja gledam 11. Mada su se proglupeli, izdrzacu do kraja, srodila sam se sa njima posle svih ovih godina
I pijem crno vino.
Ako ikad budes dolazila u moje krajeve, javi se, da ti spakujem cvajgelt...![]()

Ako ikad budes dolazila u moje krajeve, javi se, da ti spakujem cvajgelt...![]()
Нису, не сумњам, него да ли вегетаријанци пију алкохол?Javicu se I ja, nisu ni meni usta dlakava.
Ovaj moj za rodjendan I NG. Za Dan astronautike. Poslednje sto je kupio je bio neki sidar, 2 posto alkohola. Ako se to racuna u alkohol.Нису, не сумњам, него да ли вегетаријанци пију алкохол?
Нису, не сумњам, него да ли вегетаријанци пију алкохол?

Javicu se I ja, nisu ni meni usta dlakava.