smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
spremam se na sahranu,a posle cu na koncert zvonka bogdana...jedan je zivot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo je ovo bezveze ispalo...nesto ko milostinja...morao je da se smrzne u snegu da se oni smiluju napokon da daju
puni su nekog laznog morala...ne valja ako si dekadentni lopov sa vol strita, ne valja ako si policajac na tajnom zadatku igras mafijasa, ne valja kad si gonic robova...sve su nalazili neke mane i vecito nagradjuju neke "moralna gromada" uloge
sjajn glumac
ja da sam na njegovom mestu ja bih se uvredila, al ozbiljno, a sad vam valjam kad sam smrzo dupe.... a sve ove godine sto je rasturao u filmovima to pu pi pike ne vazi....
Све манекенке почињу јако рано, са 18 их већ газе млађе.
Рекламирају и доњи веш, и то онај секси, ова је бар била обучена.
На жалост, родитељи су ту заказали.

Za svaku od tih uloga je mogao da uzme po jednog... Komotno...
ne mogu, fotke su sa fejsa od ljudi koje znam, necu da delim to javno ovde
sajam je vencanica u kg, kolega fotkao i okacio, ispostavi se iskace nam jedna mala kao model i zajednicki prijatelj nasa kuma, kliknemo i imamo sta da vidimo, to je njena sestricina, mala je 8 razred
imas sliku nje u skoli kako se blesavi, dete na kvadrat, i onda iskace slika nje u fulu sredjena u vencanici pozira na sajmu...nebo i zemlja, razlika 15 god na fotkama
zgrozili smo se....dete jjebo te, dal su normalni...
ja razumem da je ona jeftinija od starijih modela, mozda je i za dz tu, i da to organizatorima dobro dodje, al aj barem malo mozak upotrebite nek bude barem punoletno
Fala q da su se smilovali. Odlican je glumac i zasluzio ga je mnoooooooooogo ranije.

Taj oscar je ko ova glupa evrovizija.
To je već i kasno što se manekena tiče. One kreću sa 12 otprilike sad, čim krenu struk i kuk i sise da se pojavljuju
Sa ovim se u potpunosti slažem![]()
![]()
znam za nju 

bezi bre
uzas
Ma to je industrija takva, znači treba i mladih manekena itd.
ALI nisam za to da roditelji guraju decu tamo gde ne treba, jer možda oni nisu ispunili svoje snove ili zbog para i takvih razloga.
Retko koje dete hoće da bude maneken u tim godinama, ipak to nije lak "posao",
upravo to
roditeljski kompleksi + pare al preko detetove grbace
prave prositutke od dece
Тачно сам знала који ће филм добити Оскара. Ињариту је већ прошле године добио па не може и ове а и "Под лупом" је моралнополитички у тренду.
Мени лично се не гледа ни један ни други.

a tek ovi oko fudbala, sto zele da im dete bude Mesi
a tek ovi oko fudbala, sto zele da im dete bude Mesi
upravo to
kao i ona soba, morala je ona mala da dobije oskara zbog takve uloge
kad god imas ta stradanja deca robovi silovanja ma sve na tu foru, uvek ce popiti nagradu
uzdizanje morala u hilivudu![]()
Argentina ranih osamdesetih. U tipičnom porodičnom domu tradicionalnog kvarta San Isidro, zlokobni klan zarađuje kidnapovanjima i ubistvima. Arhimedes, otac, predvodi i planira operacije. Alehandro, njegov najstariji sin je zvezda prestižnog lokalnog ragbi tima i čuvenih Puma, argentinskog mitskog nacionalnog tima. Sin se pokorava ocu i izdvaja moguće kandidate za kidnapovanje. Popularnost ga skriva od svake sumnje. Manje ili više, članovi porodice su saučesnici u tom užasnom poduhvatu jer žive od privilegija obezbeđenih od visokih otkupa koje plaćaju porodice žrtava.
da to je za decake pandam modelingu za devojcice
al aj barem je sport, izdjipa se, pa vecina do tinejdz doba prekine to
al ovo je bas bacanje cerke u kandze prvo pedofila pa onda makroa, tu prekidanja nema
Ma veruj mi da i ovo nista bolje nije, Jos ako nanjuse da ti dete stvarno ima malo smisla

У суботу су пре филма који сам гледала ("Мера људскости" - франц.) баш били трејлери и за "Собу" и за "Под лупом" и за "Бруклин". Све нешто што бих радо прескочила.
Сутра гледам аргентински "Клан", баш ме занима, садржај обећава.
Mrzim ponedeljak.... i sad razmisljam da li sam na pravoj temi ili da menjam restoran...?!Hm..
Dobro jutro, sever tmuran i uzasno vetrovit...
ma smesni su bre
sve su to prezvakane teme, svi ih znamo, niko prstm ne mrda da to sredi
ali zato ce da se uzdizu u nebesa kad snime film o tome, pa prosvetiteljski govori o tom problemu dok drzi onaj zlatni falusni simbol, da povratis od kolicine kica koji sadrzi takva jedna scena

Баш тако. Изненадио ме (пријатно) прошлогодишњи победник "Човек-птица". Тотално искаче из тих клишеа.

ma smesni su bre
sve su to prezvakane teme, svi ih znamo, niko prstm ne mrda da to sredi
ali zato ce da se uzdizu u nebesa kad snime film o tome, pa prosvetiteljski govori o tom problemu dok drzi onaj zlatni falusni simbol, da povratis od kolicine kica koji sadrzi takva jedna scena
- - - - - - - - - -
ubija vetar
cele noci vuuuuu se cuje
bljak

Ko ocekuje od komisije u kojoj sede matorci od 60 i kusur da bude objektivan i inovativan ima problem s logikom
Elem osecam se prljavo posto sam vido maloletnu manekenku u vencanici, nisam lako gadljiv al ovo me zgadilo.