Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva noc.
Mala ponovo kasljala celu noc. A taman smo imali dve mirne noci u kojima se nije nakasljala. Ne kontam sta se desava?
Ustala pre 7h.
Skuvala caj. Dodala med. Limuna nema. I vratila se u krevet. Cekam da se caj prohladi pa da ga pijemo.
Ja sam prehladjena strasno. Grlo oteceno, nos zacepljen, malaksala, temp. 37, hladno mi, oci crvene...
Htela bih da odmorim ali deca ne idu u vrtic, rasturice me danas... plus imam posla... plus nemam rucka...
Hocu da zaspem i probudim se za tri dana zdrava i prava...

:kafa:
smejem se retardu od salteruse na fonu.... mrtva ladna mi kaze pogresan broj i bum slusalica, umesto da mi da taj drugi broj...morala sam dva puta da je zovem da se ubedim sa njom da im na sajtu stoji taj broj, i da nije moj problem sto sam dobila nju i da mi da taj drugi broj ili prebaci vezu, koji je btw iz glave izdiktirala odmah, znaci zna ga, zna za jadac, a pravi se mutava
sve vas treba nataci na neomascen kolac
i minimalac je takvima mnogo dati

О чему причате вас двоје?

Дајте да и ми видимо, ионако одавно нисам бљуцкала.

(Заправо, јесам, кад су лекарима дали полицијско обезбеђење..)

О чему причате вас двоје?

Дајте да и ми видимо, ионако одавно нисам бљуцкала.

(Заправо, јесам, кад су лекарима дали полицијско обезбеђење..)

ne mogu, fotke su sa fejsa od ljudi koje znam, necu da delim to javno ovde
sajam je vencanica u kg, kolega fotkao i okacio, ispostavi se iskace nam jedna mala kao model i zajednicki prijatelj nasa kuma, kliknemo i imamo sta da vidimo, to je njena sestricina, mala je 8 razred
imas sliku nje u skoli kako se blesavi, dete na kvadrat, i onda iskace slika nje u fulu sredjena u vencanici pozira na sajmu...nebo i zemlja, razlika 15 god na fotkama
zgrozili smo se....dete jjebo te, dal su normalni...
ja razumem da je ona jeftinija od starijih modela, mozda je i za dz tu, i da to organizatorima dobro dodje, al aj barem malo mozak upotrebite nek bude barem punoletno

Fala q da su se smilovali. Odlican je glumac i zasluzio ga je mnoooooooooogo ranije.

malo je ovo bezveze ispalo...nesto ko milostinja...morao je da se smrzne u snegu da se oni smiluju napokon da daju
puni su nekog laznog morala...ne valja ako si dekadentni lopov sa vol strita, ne valja ako si policajac na tajnom zadatku igras mafijasa, ne valja kad si gonic robova...sve su nalazili neke mane i vecito nagradjuju neke "moralna gromada" uloge
sjajn glumac
ja da sam na njegovom mestu ja bih se uvredila, al ozbiljno, a sad vam valjam kad sam smrzo dupe.... a sve ove godine sto je rasturao u filmovima to pu pi pike ne vazi....

ne mogu, fotke su sa fejsa od ljudi koje znam, necu da delim to javno ovde
sajam je vencanica u kg, kolega fotkao i okacio, ispostavi se iskace nam jedna mala kao model i zajednicki prijatelj nasa kuma, kliknemo i imamo sta da vidimo, to je njena sestricina, mala je 8 razred
imas sliku nje u skoli kako se blesavi, dete na kvadrat, i onda iskace slika nje u fulu sredjena u vencanici pozira na sajmu...nebo i zemlja, razlika 15 god na fotkama
zgrozili smo se....dete jjebo te, dal su normalni...
ja razumem da je ona jeftinija od starijih modela, mozda je i za dz tu, i da to organizatorima dobro dodje, al aj barem malo mozak upotrebite nek bude barem punoletno

Све манекенке почињу јако рано, са 18 их већ газе млађе.

Рекламирају и доњи веш, и то онај секси, ова је бар била обучена.

На жалост, родитељи су ту заказали.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back