Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa na finjaka sam normalno....nego ispsujem posle kad zavrsim razgovor :lol:
al ne vredi ne zna...ne zna ni da prebaci vezu iako to moze jer nije prvi put da zovem...nema ona pojma za prebacivanje, kaze otici ce da pita, zamisli retarda
vise se ne javlja...javila se koleginica koja nema pojma ni da je ova otisla ni nista...i meni se javlja automat veza ce biti prekinuta, cap...odose mi minuti na dve koze koje nisu sposobne da kliknu jjebeno dugme za prebacivanje veze
kredit 0 informacija 0 a analogno da saznam je na drugom kraju grada, samo jedan prost info

odes sa motkom, provuces idiota kroz rupu, pa umlatis da spava u koritu tri meseca, zaposlis nekog normalnog, resen problem :lol:

Nisi ti imala susret sa sajko salterusom u prvom osnovnom sudu na medjunarodnoj pravnoj pomoci :lol: Ko nju prezivi, treba da dobije orden zasluga za narod.

Nemoj bas kolektivno, ima jedan fini cika u Ministarstvu inostranih poslova, da ne poverujes... Objasni i 10 puta kao treba... I ima u Nemanjinoj u onoj velikoj zgradi isto jedan ok lik... Retki primerci :lol:

Ta iz suda je posebna prica, utripovala da zna vise od sudije :roll:

ja o zenama salterusama mislim sve najgore a muskarci na salteru su ok, jedan me nicim izazvan skoro u opstini proveo preko reda i sredio kod koleginice da ne moram ni taksu da platim :lol:

Elem :lol:

Vraca mi kusur, dve po 10 dinara i jedna novcanica ladno pocepana... I ja joj kazem da mi da celu novcancu, na sta ce kasirka "Ja to vama nisam dala"... Moooooooooooooooooooolim??????????? Opcija br. 1 da mi das celu novcanicu, opcija br. 2 da zadrzim ceo red (a red kilometarski svi navalili zbog popusta) i da cekamo tvog sefa... I ona lepo zameni novcanicu...

I tako, svi srecni :lol:

Elem :lol:

Vraca mi kusur, dve po 10 dinara i jedna novcanica ladno pocepana... I ja joj kazem da mi da celu novcancu, na sta ce kasirka "Ja to vama nisam dala"... Moooooooooooooooooooolim??????????? Opcija br. 1 da mi das celu novcanicu, opcija br. 2 da zadrzim ceo red (a red kilometarski svi navalili zbog popusta) i da cekamo tvog sefa... I ona lepo zameni novcanicu...

I tako, svi srecni :lol:

slatka je, kako se ponadala da je naletela na ovcu :lol:
cuti kad je 10 din
ja sam jednom dobila okrnjenu 50e u menjacnici (menjala 100 al pola, vratili mi dinare i 50e)
ja posle neki dan u drugu menjacnicu cap! kaze ne primam ostecenja
kaze idi u banku pa tamo oce al za manje para
aaaaaaa!!
ali bukvalno joj je samo coskic mali falio, ne primetis ako ne zagledas
ma jjebi se...zaredjam u par menjacnica i u jednoj se upeca i zameni mi, ni ne odreaguje na okrnjen coskic :zkez:
mars, trcim u narodnu baknu da im poklanjam pare, sve noge polomih

slatka je, kako se ponadala da je naletela na ovcu :lol:
cuti kad je 10 din
ja sam jednom dobila okrnjenu 50e u menjacnici (menjala 100 al pola, vratili mi dinare i 50e)
ja posle neki dan u drugu menjacnicu cap! kaze ne primam ostecenja
kaze idi u banku pa tamo oce al za manje para
aaaaaaa!!
ali bukvalno joj je samo coskic mali falio, ne primetis ako ne zagledas
ma jjebi se...zaredjam u par menjacnica i u jednoj se upeca i zameni mi, ni ne odreaguje na okrnjen coskic :zkez:
mars, trcim u narodnu baknu da im poklanjam pare, sve noge polomih
Таква новчаница је 'ладно валутабилна у еврозони кад одеш у иностранство протуриш је у некој продавници, битно је само да је серијски број новчанице очуван.
У славна времена кад сам се бавио племенитим послом размене страних средстава плаћања такав микрофелер би се решио метаним лењиром и жилетом, само се на цртаћој дасци, или некој другој равној површини од меког дрвета притисне споменутим лењиром ивица новчанице и отфикари тих нпр милиметар-два да се изгуби оштећење.

Таква новчаница је 'ладно валутабилна у еврозони кад одеш у иностранство протуриш је у некој продавници, битно је само да је серијски број новчанице очуван.
У славна времена кад сам се бавио племенитим послом размене страних средстава плаћања такав микрофелер би се решио метаним лењиром и жилетом, само се на цртаћој дасци, или некој другој равној површини од меког дрвета притисне споменутим лењиром ивица новчанице и отфикари тих нпр милиметар-два да се изгуби оштећење.

ma da, znam, nema frke tamo, razne su mi ostecene kroz ruke prolazile...al ovde mrse mooda nesto ne znam sto...oce drzava na sve da uzme pare...pa ne dam makar crkla...
gowno u menjcnici ume da mi uvali, al posle kao ne primaju, ma nije nego
od tad cetvoro oci kad ovde to radim, vracam im sad sve sto mi sumnjivo, ja da placam njihova zezanja necu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back