ja sam se učlanila u partiju... a mislila sam da nemam šta đavolu da prodam.
Clan sam Narodne biblioteke Srbije vec 26 god. i meni dosta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam se učlanila u partiju... a mislila sam da nemam šta đavolu da prodam.
Bez ljutnje, posao mi zavisi od toga manje - vise tako da...
Ne ljutim se, ako si se nasao u politici radi sta treba. Svako je za nesto dizajniran a ja pravo da ti kazem od poplava prosle godine i izvestavanja vec kakvo je bilo ne pratim nista od politike sem azilanata.
Mislio sam da je politika, pominju se stranke i botovi. Sta god da je tvoja stvar, ne mesam se.
Clan sam Narodne biblioteke Srbije vec 26 god. i meni dosta.
Ako sam ne mogu da zaradim bolje da se popnem na Pupinov most...
Kakva bre politika, nasledio sam privatnu firmu pre sto godina. Nemam zivaca za te igre ispod zita kao sto je politika.
Tacno tako, danas svi ulaze u stranke, misle ima novca a ono cvrc. Bolji ti privatan biznis.
- - - - - - - - - -
Ja razmisljam da upisem faks na jesen, samo da nadjem neki da mi priznaju godinu sto imam sa faspera.
Skoro sve emisije tipa Talenti snimaju u nekim zabitima. Onaj ples sa zvezdama sto je bio prosle godine na Prvoj ljudi nisu mogli da nadju studio, ni publika ni ucesnici. Plesacima isto dali neku sicu.
Kakav bre studio, ulazio sam. To je najobicniji hangar pun prasine. Posle pustio na tv da vidim kako to izgleda putem malo ekrana i nidje veze.
A omladine koliko hoces. Kazu, nema posla i to nam je jedini prihod, a snimaju sve ukupno 10 dana mesecno. Rekoh skolskom, ajmo za Beograd sve sam video.
i tih 700 kinti im je mnogo ako se ja pitam.
Nemoj da zezas, ljudi sede u prasincini 10 casova za sitnu paru.
Niste znali, desava se.
posla uvek ima za one koji hoće da rade... a sranja tog tipa koliko kod vas izazivaju empatiju toliko kod mene gađenje.
- - - - - - - - - -
a da im daš lopatu, da li bi kopali?
Kod privatnika? Nemoj da zezas, pa sit sam se naslusao ljudi koji su radili na gradjevini. Koliko puta su ostali bez kinte ili su zakinuti za deo iste pa ne bih ni da pisem.
Da nisam video i ljudi pricali mislio sam da neko za.ebava.
pa zar ti nisiprivatnik?
ajd nemoj da si bukvalista, lopata mož da bude i metafora... a i ne mora.![]()
Jesam, ali kod mene samo moja porodica radi, nikad nije bilo ljudi sa strane.
Komsinica radi u Maxiju godinama. Inace, moj Maxi radi od 0 do 24. Kaze, zene sa decom ne rade nocne smene i imaju 24, a one koje rade nocu 27 crvenih.
a oni koji rade fensi estradne poslove se satiru u prašinčini za 700 kinti dnevno.
pa tu nema pravde...
ne vrdaj mi s teme... jedno je moranje, drugo htenje.
žena koja ima decu će raditi i za tih yebenih 24 ako nema bolje, neki klinac takođe pristaje na 700 u prašinčini.
znači bez prava da kuka sve dok samo svoju bulju pokriva.
i da napomenem: uvek ima bolje plaćenih poslova, samo možda nisu tako ''fensi''.
stvar je izbora sve dok deca ne dođu, pa i kasnije donekle.. samo bez kmekanja, moliću lepo.
naročito za one iz donje vukoyebine i bez osnovnog obrazovanja.
Fensi estradno? Pretera ga. Inace, to ti je 10-ak dana snimanja i to je to. Ostalo, zali Boze zdravlja.
Ne vrdam sa teme, ali neki ljudi nemaju izbora ili neznaju da se izbore. Najbolje kad kazu, pa ovde se IT najbolje placa. Ajde? Samo me interesuje ko ce da pravi hleb, radi u prodavnici ili popravlja kola? IT strucnjaci?