- Poruka
- 98.702
za sta vi ovde sluzite ako me vec ne zabavljate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, eto, negacija prethodne misli.Kuba je Kuba; odeljenje je odeljenje![]()
Ja sam iz cista mira napao advokate. Jebbem li ga zasto. Cak nisam ni pijanza sta vi ovde sluzite ako me vec ne zabavljate![]()
Dobro, i ja sam bila trojkaš u srednjoj, da ne kažem trojkašicaCelog zivota privatnik. Nasledio po zenskoj liniji. Iz matematike poklonjenu dvojku.
Teši seAli, eto, negacija prethodne misli.
Zabavljaj ti nasza sta vi ovde sluzite ako me vec ne zabavljate![]()
Dobro, i ja sam bila trojkaš u srednjoj, da ne kažem trojkašica
Teši se
- - - - - - - - - -
Zabavljaj ti nas![]()
Ja sam iz cista mira napao advokate. Jebbem li ga zasto. Cak nisam ni pijan![]()
Dobro, i ja sam bila trojkaš u srednjoj, da ne kažem trojkašica
Teši se
- - - - - - - - - -
Zabavljaj ti nas![]()
A moguce...podsvest![]()
Bio takav smer na faksu, a prethodno veče bila neka žurka i alkohol i tako to, i ja šta ću![]()
nije da nisam htela, ali ocito ne umem...jedino gola da se skinem ali ni tu nema nista zanimljivo![]()
Znas sta, ima ovde fine dece sem ovog p. odeljenja.
povuci rec i izvini se! predsednika mi ne diraj![]()
E, ptivatnice po babine linije, zasto vi mene spominjete u vasem postu?Znas sta, ima ovde fine dece sem ovog p. odeljenja.
E, ptivatnice po babine linije, zasto vi mene spominjete u vasem postu?
Jel mozda zato sto ste zaljubiska u menja? Nije sramota, ali nisam zainteresovan. Jos mi nisu toliko izmenili kulturni obrazac.
Sa gospodom samo na Vi.Sad smo i na vi? I u pravu si, od babe sam nasledio i gen i posao.
Ja se droziram elektronskom sa novim ukusom - limun!Pijem pivo, droziram se u venu i gledam forum.
Sa gospodom samo na Vi.
Ja se droziram elektronskom sa novim ukusom - limun!
Otvara neke nove horizonte uz vino![]()
Hocu, ali pre toga da mi kazes zbog koga sam kaznjen pre neki dan?
Ja se droziram elektronskom sa novim ukusom - limun!
Otvara neke nove horizonte uz vino![]()