Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad mi lakse... sad smo oboje u muci... duvan cvarci duvan cvarci... mmmmm...

Ja sam je volela kao mala.

Kako to cudo ubija. Pravila sam ranije. Jedva pojedem soljicu i posle nje 3 case vode.
A ti bas i nisi debeljko... na slici bi pre rekla da si mrsav

- - - - - - - - - -

Tema: stavila malo kobasice medju hleb i u toster... jedan... sad sam jos gladna...

Ja ne mogu da odolim a ona zna :malav: Ma ona pravi u onim silikonskim kalupima, izvadis nakon 7,8 minuta, pa onda onu vrelu čokoladu što curi kada ga bocnes kaskicom spajas u ustima sa sladoledom, fenomenalan filing.

Koje to, ono sto ja jedem jedes i ti (voce, povrce). Tera li tebe neko da jedes goveda i konje?
Шта тебе тера да то коментаришеш.
Шта те тера да манипулишеш дробећи о кулену и кобасици у аналном цреву(!!!) иако чак и у линковима које си постављао то не стоји.
Тако и на здрављу покушаваш да протуриш небулозе па те шутирају ко крпењачу.

Koje to, ono sto ja jedem jedes i ti (voce, povrce). Tera li tebe neko da jedes goveda i konje?

..ne, nema potrebe da me tera bilo ko da jedem nesto sto volim...u cemu je tvoj problem, jedem i kokoske i svinje i zeceve i konje i ribe, i ??? koja je tvoja muka tu? sta tebe zabole
sta ce neko jesti, ako ti se ne svidja produzi....ajd batali s tom pricom dosadan si...

Da, smetalo bi. Devojke koje jedu meso imaju neprijatan miris. Jos gore od njih su pijane krmace.

:cepanje::cepanje::cepanje:

Je li, cujem da postoji zesca podela medju vama veganima na one koji su to iz etickih principa, i sektase poput tebe i Maje Volk koji se fokusiraju na neke stvari koje bas nemaju veze sa moralom i etikom, kao sto su zdravlje, i strah. :think:

Koliko ti imas kila shinko, brinem se za tebe :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back